Spas za kožu

Otkrijte jedan proizvod koji istovremeno čisti, hidratizira i štiti kožu od preuranjenog starenja

Novi Dermalogica all-in-one čistač namijenjen je za sve tipove i stanja kože te se mora pronaći u vašoj kolekciji.

Oil To Foam Total Cleanser, novi je Dermalogica proizvod koji ima moć dvostrukog čišćenja, što je iznimno zahvalno, budući da se na licu tijekom dana stvara sloj koji je sve, samo ne zaštitni. Tako je naše lice prekriveno česticama prljavštine, bakterijama i mrtvim stanicama, ostacima teškog make-upa i SPF-a te viškom sebuma koji rezultira masnom kožom.

image
JOHN PAVLISH

Osim što ten postaje siv i beživotan, može uzrokovati i začepljenje pora, stvaranje mitesera i akni. Stoga iz Dermalogice poručuju da "Nikada nije dovoljno naglasiti kako je temeljito čišćenje bez narušavanja zaštitne barijere preduvjet zdrave kože". Tek dubinski očišćena koža može upijati vrijedne aktivne sastojke iz proizvoda koje nanosimo.

image

Novi Dermalogica proizvod, Oil To Foam Total Cleanser, all-in-one

JOHN PAVLISH

S druge pak strane, nije ni svaki ritual čišćenja jednako učinkovit, a začetnik metode dvostrukog čišćenja upravo je Brend Dermalogica. Ta je metoda u svijetu kozmetike postala standard jer koži donosi brojne benefite. Proces obuhvaća dva čistača različite teksture i namjene. Prva faza sastoji se od uljnog ‘predčistača‘ koji otapa višak sebuma, vodootporni make-up, zaštitni faktor te sve čestice topive u ulju. Druga faza sastoji se od sredstva na bazi vode koje osigurati profesionalnu razinu čistoće te, ono najvažnije, ciljano djelovati na stanje kože, bilo da je riječ o suhoći, crvenilu, aknama ili pigmentaciji.

image

Moć dvostrukog čišćenja u jednom proizvodu

JOHN PAVLISH

Kako bi imala čistu kožu, čak i u stisci s vremenom, Dermalogica je stvorila novu formulu koja spomenute dvije faze obuhvaća u jednom proizvodu. Oil To Foam Total Cleanser, proizvod je kojim se postiže učinak dvostrukog čišćenja u jednom koraku. Nanosi se na navlaženo lice, uključujući područje oko očiju, a kombinacija gela i ulja zlaćane boje čini podatnu teksturu koja u prvoj fazi otapa sve masne čestice na licu prirodnim surfaktantima iz kokosova ulja.

image

Oil To Foam Total Cleanser, all-in-one

JOHN PAVLISH

Nakon što se dodavanjem vode u dlanove uljni gel pretvori u bogatu pjenu, aktiviraju se nježni saponini izlučeni iz sjemenki zelenog čaja. U toj se fazi ne događa samo proces uklanjanja nečistoća, nego i hranjenje, hidratacija te zaštita kože od vanjskih štetnih čimbenika. Za to su zaslužni hranjivo ulje pasjeg trna koje je bogato antioksidansima te prebiotik saharid izomerat koji je pravi magnet za vlagu, pa je koža nakon čišćenja podatna, meka i glatka.

image

Oil To Foam Total Cleanser, all-in-one

JOHN PAVLISH
image

Uljni gel koji se dodavanjem vode pretvori u bogatu pjenu

JOHN PAVLISH

S Oil To Foam Total Cleanserom moguće je ostvariti dobro osmišljenu rutinu koja je tajna zdrave kože i filozofija brenda Dermalogica, a posve je u skladu s potrebama modernog vremena.

Linker
22. travanj 2024 18:55