VALENTINA VALDINOCI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
INSPIRACIJA

Ovo su modni trendovi koji će obilježiti ljeto - od retro tenisica do cipela koje svi vole mrziti

Od retro tenisica, cipela s "kitten" potpeticom pa sve do balerinki - donosimo vam modele koji će dominirati sezonom koja je pred nama.

Od retro tenisica, cipela s "kitten" potpeticom pa sve do balerinki - donosimo vam modele koji će dominirati sezonom koja je pred nama.

Sa sigurnošću možemo reći kako obuća ima jednu od najvažnijih uloga kada je riječ o kreiranju savršenog outfita, a sudeći po najnovijim kolekcijama poznatih modnih kuća i high street brendova, određeni modeli cipela lani su se posebno istaknuli kao vodeći. Osim toga, izgleda kako bi se njihova popularnost mogla zadržati i u sezoni koja je pred nama. S obzirom na to da se modni trendovi i inače uglavnom mijenjanju nevjerojatnom brzinom, osim novih trendova, imali smo prilike vidjeti i neke koji se vraćaju na velika vrata. Tako nam je posebno zanimljiva obuća koja je prethodnih mjeseci doživjela veliki povratak, a jedne od njih su i tenisice retro stila. Ovi klasični modeli, nekada prvenstveno namijenjeni sportašima i vjernim ljubiteljima ležernog stila, danas su ponovno među najpopularnijim modelima na modnoj sceni.

Zahvaljujući njihovoj jednostavnosti, ali i svestranosti, u posljednje se vrijeme retro tenisice sve češće nose na gotovo sve odjevne kombinacije - od hlača, haljina, suknji pa sve do trendi kombinezona, a pritom izgledaju sjajno.

image

Retro modeli nekada su bili prvenstveno namijenjeni sportašima i vjernim ljubiteljima ležernog stila, a danas su među najpopularnijim modelima

DEICHMANN

Osim retro tenisica, velik su povratak ove sezone doživjele i balerinke. Kao što im samo ime govori, inspirirane su stylish baletnim cipelicama te se savršeno uklapaju u gotovo svaku modnu kombinaciju. Nakon apsolutne dominacije Miu Miu balerinki koja je zavladala još sredinom 2022., ove su se sezone ponovno vratile u modu zahvaljujući popularnosti takozvanog "balletcore" stila. Od mrežastih i svjetlucavih materijala, preko balerinki od baršuna i mekanog krzna, pa sve do onih sa sitnim kopčama koje su trenutno naročito aktualne, sa sigurnošću možemo reći kako je riječ o cipelama koje su ovog proljeća jedan od must have komada u našoj garderobi.

U modu su se krajem 2023. također vratile i cipele s "kitten‘" potpeticom, model koji neki naprosto obožavaju, dok ga drugi preziru. Zapravo je riječ o cipelama koje su se u modnom svijetu pojavile još davne 1920., a ove su sezone jedan od najvećih hitova. Osim što su nevjerojatno udobne i praktične, njihova je prednost i ta što svakom outfitu daju željenu chic notu. Mogu se nositi u kombinaciji s trapericama, capri hlačama te slip suknjama, a za koju se god opciju odlučili, možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

image

Osim što su nevjerojatno udobne i praktične, prednost "kitten" potpetica je i ta što svakom outfitu daju željenu chic notu

DEICHMANN

Kao još jedan ljetni hit sezone nameću se cipele metalnih odsjaja i svjetlucavih detalja. Bilo da je riječ o sandalama s tankim ili kockastim petama ili pak špic salonkama s otvorenom petom koje pristaju gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji, ovakvi efektni modeli savršen su izbor za sve one koji vole privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Osim sjajnih, svjetlucavih modela, još jedan od trendova koji se i inače nameće kada dođu ljetni dani jesu pastelne boje na odjeći, a samim time i obući. Riječ je o nijansama koje su idealne za sve one koji vole prirodni izgled i nježne boje, a kao što možemo i zaključiti, u sezoni koja je pred nama trebao bi se pojaviti širok izbor cipela inspiriranih prirodom.

image

Kao još jedan ljetni hit sezone nameću se sandale metalnih odsjaja i svjetlucavih detalja

DEICHMANN

Rafija, pluto i isprepleteni uzorci dodaju dašak ljeta svakom outfitu i zato će biti nezaobilazan dio zapaženih modnih kombinacija. Od udobnih natikača do elegantnih salonki s ukrasnim i tankim remenčićima, modeli koji vraćaju fokus na prirodu bit će jedan od must have komada u našoj garderobi ovog ljeta. Bez obzira na to jeste li ljubitelj udobnih ravnih cipela ili cipela s visokom petom, ovi komadi obuće osiguravaju opuštenost i lakoću, dok sandale s petom looku dodaju određenu eleganciju te profinjenost.

Nova Deichmann kolekcija koja obuhvaća najnovije trendove dostupna je u svim njihovim trgovinama, kao i na službenoj web stranici.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Deichmann

Linker
15. svibanj 2024 00:49