top prijedlog

Stilski asevi: Nadogradite ležeran izgled fora odjećom i detaljima nadahnutima tenisom

Ako se ne pronalazite u uobičajevim stilovima, zašto ne biste probali nešto sasvim novo? Kratke suknje s faldama, mekani puloveri i tenisice odlično izgledaju i van teniskog terena.

Kome su dosadile trenirke, a voli ležeran stil, inspiraciju može pronaći u odjeći za tenis. Bijele polo majice i pamučni puloveri, kratke bijele suknje s faldama i bijele tenisice - zbog čega se ovaj sport naziva “bijelim”, izgledaju vrlo elegantno, a opet su udobni i praktični.

I premda suvremene tenisačice biraju sve ekstravagantnije dresove, ovi klasični teniski komadi nikad ne izlaze iz mode te su vječno nadahnuće modnim dizajnerima.

Čitajte i: Trend u cvatu: Cvijeće se nosi na apsolutno svemu, donosimo najbolje od haljina, suknji i modnih dodataka

image
Donna Vekić
ROB PRANGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

Posljednji u nizu čija je kolekcija nadahnuta ovim sportom je britanski kreator David Koma. Ovaj 35-godišnji Gruzijac, koji je počeo trenirati s četiri godine i čiji je brat profesionalni tenisač koji ima tenisku školu u Sankt Peterburgu, u više je navrata osmišljavao sportske kostime za bivšu rusku tenisačicu Mariju Šarapovu.

Čitajte i: Dobra vijest za sve ekološki orijentirane kreativce: Dizajnerica Ivana Biočina osnovala je Institut održive mode

Stoga je njegova aktualna linija hommage obitelji i vlastitoj sportskoj strasti, a sastoji se od elegantnih komada od bijelog i crnog pamučnog pletiva i trapera koji su nosivi u uredu, kao i na sportskom terenu.

image
Pamučni pulover 379 kn BENETTON.
BENETTON
image
Mini suknja od poliestera 149,90 kn PULL&BEAR.
PULL&BEAR
image
Kožnate tenisice Ara Shoes 799 kn RODEA.
RODEA
image
Srebrni privjesak 385 kn PANDORA.
PANDORA
Linker
23. travanj 2024 21:45