želimo ih sve

Stigli su badići za ljeto 2022.: Ovih pet neodoljivih trendova vladat će plažama

Pripremite se jer toplo vrijeme će doći brže nego što mislite. Ove godine sve je u znaku jarkih boja, fora detalja i neodoljivih uzoraka pa se nemojte sramiti, već na plaži zablistajte u nečemu što nikada niste nosili.

Nakon zime koja je djelovala kao da nikad neće završiti, konačno je došlo toplije vrijeme. Iako službeno još nije ljeto, to ne znači da ne možemo maštati o uživanju pod suncem, ispijanju koktela i omiljenim plažama. A te aktivnosti su još bolje ako na sebi imamo kul badić, zar ne?

Mnogi modni brendovi već su izbacili nove kolekcije kupaćih kostima, a sudeći po ponudi, ova će godina biti u znaku pet trendova koje nećemo moći, a niti želimo zaobići.

Rebrasti materijal

Kupaćih kostima s ovim uzbudljivim detaljem nije bilo na radaru već jako dugo, ali sada su se vratili u punom sjaju. Rastezljivi su pa pristaju svakoj građi i vrlo su udobni. Ovaj materijal nekad smo zvali streč, a obožavali smo ga i zato što se brzo sušio. Ako ste fan ovih badića možete ih pronaći u jednodijelnom ili dvodijelnom obliku.

image

Mango rastezljivi badić, 349,90 kuna

MANGO
image

Hunzag rastezljivi bikini, 1500 kuna.

Hunzag
image

Calzedonia rastezljivi bikini, gaćice 120 kuna, grudnjak 155 kuna.

CALZEDONIA

Glitter

Badići sa sjajnim česticama nalik glitteru ili pak oni s metalik odsjajem hit su već neko vrijeme, a nosit ćemo ih i ove godine. Najbolje izgledaju na već lagano preplanuloj koži, a dolaze u mnogo primamljivih boja.

image

Asos jednodijelni sjajni bikini, 198,32 kune.

ASOS
image

Anniel Bella Low sjajni bikini. 825 kuna.

ANNIEL

Čitajte i: Ne možete im odoljeti: Cvjetne haljine u kojima ćete poželjeti provesti cijelo proljeće

Ringovi

Modni detalji u boji zlata dominiraju sezonu za sezonom, a kupaće kostime ponovno ukrašavaju metalni i plastični ringovi koji izgledaju vrlo šik i šarmantno s dozom seksipila. S druge strane, osjećat ćete se kao da nosite komad omiljenog nakita s kojim se smijete i kupati!

image

Calzedonia bikini gaćice 155 kuna, grudnjak 315 kuna.

CALZEDONIA
image

Nasty Gal badić s ringovima, 189 kuna.

NASTY GAL
image

Asos badić s ringovima, 188,82 kune.

ASOS

Prorezi

Badići s izrezima nekako su uvijek u trendu jer nikada ne izgledaju dosadno, čak i ako je riječ o badiću u jednoj boji. Izrezi najviše dolaze do izražaja na jednodijelnim kostimima i odlično izgledaju u kombinaciji s velikim šeširima.

image

Mango badić s izrezima, 349,90 kuna.

MANGO
image

H&M jednodijelni badić s izrezom, 262,42 kune.

H&M
image

Kostim s prorezom, Zara, 229,90 kuna.

FOTOGRAFIJE: ZARA

Uzorci

Ne možete pogriješiti ako za ovo ljeto odaberete badić s nekim zanimljivim uzorkom, bilo da su to točkice, apstraktni uzorak ili pak prugice jer ga možete nositi i kao bodi uz kratke traper hlače ili lepršavu suknju.

image

Calzedonia kostim s uzorkom, 450 kuna.

CALZEDONIA
image

H&M grudnjak s uzorkom 59 kuna.

H&M
image

Bershka bikini s uzorkom, 99,90 kuna.

BERSHKA
Linker
23. travanj 2024 00:48