Top vodič

Stigla su još veća sniženja: Znamo najbolju shopping lokaciju gdje vladaju odlični popusti!

Iako smo većinom kod kuće, ne znači da ne smijemo počastiti sebe ili svoje najmilije novim komadom odjeće, obuće ili modnih dodataka. Jer, ako ništa drugo, zaslužili smo! Kako bismo vam olakšali izbor, donosimo top prijedloge za nju, njega i vaše klince.

Svi smo jedva dočekali oprostiti se s teškom i izazovnom 2020. godinom i sa smiješkom pozdraviti novu 2021. Osim što siječanj označava nove početke, u njemu svake godine vladaju najbolji zimski popusti. Ako ste tijekom posljednjih mjeseci "bacili oko" na neki odličan kaput, čizme ili ste svojim klincima i klincezama željeli obnoviti garderobu, sada je pravo vrijeme za to.

Iako većinu vremena provodimo kod kuće, poželjno je izaći u šetnju ili na izlet. S obzirom na to da je siječanjsko vrijeme, ali i ono u veljači varljivo, trebamo biti spremni na oscilacije u temperaturi. Poznata modna blogerica Ana Bacinger izabrala je top 5 zimskih komada za vas i vaše najmilije kako bi vam olakšala izbor jer uvijek je pametnije kupovati planski, odnosno ono što vam doista treba, nego nagomilavati ormar.

A najbolja shopping lokacija koja vrvi odličnim zimskim popustima je, dakako, Trgovački centar Lumini u Varaždinu. Zašto ne biste spojili ugodno s korisnim - obavili vrhunski shopping i ujedno posjetili ovaj divan grad? Dobra ideja, zar ne?

TOP 5 ZIMSKIH ULOVA ZA NJU

Bez dobrog kaputa zimi se ne može, a klasični modeli uvijek su u trendu i pašu na sve. Model ravnog kroja i retro uzorka neodoljivo ide na suknju boje cigle i crvene gležnjače na petu.

image
Top 5 za nju.
LUMINI.HR

Ako ste u potrazi za dobrim sunčanim naočalama, ne čekajte proljeće jer će cijene tada biti veće pa ih "ugrabite" sada. I ne zaboravite na najbolji detalj svakom looku - parfem uz koji ćete se osjećati baš poput dive! I ne morate ga nositi samo u posebnim prilikama... stavite ga i dok ste kod kuće kao mali znak pažnje samoj sebi.

image
Kaput Bershka, prije 499,90 kuna, sada 229,90 kuna.
LUMINI.HR
image
Suknja C&A, prije 149,90 kuna, sada 29,90 kuna.
LUMINI.HR
image
Čizme Kopitarna, prije 679 kuna, sada 543,20 kuna.
LUMINI.HR
image
Sunčane naočale Givenchy, Ghetaldus, prije 2130 kuna, sada 1065 kuna.
LUMINI.HR
image
Parfem Jean Paul Gaultier, dm, prije 459,90 kuna, sada 329,90 kuna.
LUMINI.HR

TOP 5 ZIMSKIH ULOVA ZA NJEGA

Iako to puno njih ne bi priznalo, i muškarci vole uložiti u kvalitetan komad odjeće, pogotovo ako on često nosi cijeli outfit. Mekani kaput s kapuljačom uvijek je dobar izbor jer se super spaja i s trapericama i tenisicama ili pak elegantnim hlačama i cipelama.

image
Top 5 za njega.
FOTOGRAFIJE: LUMINI.HR

Kako biste u svoju garderobu unijeli malo svježine, birajte komade s neobičnim uzorcima i s više boja. I baš, kao i vaša bolja polovica, kao "točku na i" stavite parfem koji najviše odgovara vašoj osobnosti.

image
Kaput Galileo, prije 1199 kuna, sada 719,40 kuna.
LUMINI.HR
image
Hlače Jeordie's, prije 599 kuna, sada 179,97 kuna.
LUMINI.HR
image
Košulja Tom Tailor, prije 249,99 kuna, sada 124,99 kuna.
LUMINI.HR
image
Cipele Skechers, prije 529 kuna, sada 370,30 kuna.
LUMINI.HR
image
Parfem Laura Biagiotti, BIPA, prije 399,90 kuna, sada 250 kuna.
LUMINI.HR

TOP 5 ZIMSKIH ULOVA ZA KLINCE

Vaš klinac ili klinceza prebrzo prerasta svoju odjeću? Ništa zato, u Trgovačkom centru Lumini pronaći ćete mnoštvo sniženih komada za dječake i djevojčice svih uzrasta. Ako vaš mališan voli provoditi vrijeme vani na snijegu, neophodan mu je skafander u kojemu će mu biti toplo, a neće ga sputavati u igri.

image
Top 5 za klince.
LUMINI.HR

Osjetljiva dječja koža nakon boravka vani može biti nadražena pa dijete obavezno namažite zaštitnim losionom za tijelo. I nakon dana punog igre i smijeha, pročitajte im priču za laku noć uz koju će mirno zaspati i snivati najljepše snove!

image
Haljinica Benetton, prije 279 kuna, sada 195 kuna.
LUMINI.HR
image
Čizmice Ciciban, prije 439 kuna, sada 307,30 kuna.
LUMINI.HR
image
Skafander Baby Center, prije 349,99 kuna, sada 174,99 kuna.
LUMINI.HR
image
Losion za tijelo Eucerin, Farmacia, prije 160,86 kuna, sada 112,60 kuna.
LUMINI.HR
image
Slikovnica Müller, prije 55,90 kuna, sada 39,90 kuna.
LUMINI.HR

Sve ove komade pa i više pronađite u Trgovačkom centru Lumini u Varaždinu!

Trgovine u centru Lumini zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar shopping centra Lumini zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Linker
24. travanj 2024 16:13