Instagram/@mariafrubies
teško se odlučiti samo za jednu

Šoping može početi! Cijene su pale, pronašle smo najljepše ljetne haljine do 180 kuna!

Jedno od omiljenih doba svake zaljubljenice u modu su sezonska sniženja, osobito ona ljetna koja službeno počinju 26. lipnja. Ipak, brojni omiljeni brendovi odlučili su se malo požuriti s akcijama pa su ljetni šoping dani već počeli u većini high street trgovina.

Cijene su počele padati i brendovi pod okriljem Inditexa snizili su svoje cijene do 50 posto, a prate ih i ostale high street kuće u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti.

Ljetne kolekcije tako su sada još povoljnije i pravo je vrijeme za obnovu ljetne garderobe. Modni komadi poput haljina, hlačica, topova i bluza ili modnih dodataka za novu sezonu imaju povoljnije cijene te se isplati uložiti u neke odjevne predmete koji će trajati više godina. Uz ostali asortiman, izdvojili smo nama najljepše modele ljetnih haljina, komada od kojeg se u narednim mjesecima nećemo odvajati.

Bilo da ih nosimo za šetnju gradom, plažom ili na posao, jedna dobra ljetna haljina je adut u garderobi kada nam je potrebna šik modna varijanta u kojoj će nam biti udobno kroz cijeli dan, čak i na visokim temperaturama. I ove godine volimo one rustikalnog stila u ukrasnim dugmićima, rađene od lana i kombinacije pamuka, a nezaobilazni su i modeli ukrašeni vječnim uzorkom cvjetića ili pak prugica. Naš izbor pronađite u galeriji!

Linker
17. travanj 2024 03:51