FashionPPS / Zuma Press / Profimedia
must-have ulovi

Sad je prava prilika: 10 vrućih komada sa sniženja koji će vas pretvoriti u kraljicu stila

Ove godine preskočite trendi komade i uložite u modne kreacije kojima ćete postupno graditi garderobu o kakvoj ste godinama sanjali. Prava koža i traper nezaobilazni su na popisu modnih stručnjaka, baš kao i veste koje će vas grijati dugo nakon što trgovci skinu znak 'sale' iz izloga.

Sezona sniženja u punom su jeku, no znate li što potražiti i kako smisleno obaviti shopping da zaista budete na dobitku? Donosimo prijedloge deset fantastičnih komada koji će vam se višestruko isplatiti.

Cipele od prave kože kao ulov sezone

Kvaliteta košta no itekako se isplati pa mnogi modni stručnjaci predlažu da u odjelima s natpisom 'sale' potražite komade od prave kože koje ćete u ljetnim mjesecima moći kupiti i po duplo nižim cijenama. Online dućan brenda Mango nudi nekoliko izuzetno nosivih modela zimskih čizama na kojima ćete itekako uštedjeti.

Kožnate čizme s visokim sarama, Mango, prije 999,90 kn, sad 499,90 kn

Mango

Mala crna haljina kupuje se sada!

Jedna je dovoljna, a opet nikad ih ne možemo imati previše u ormaru. Prava ikona stila, mala crna haljina, bezvremenski je komad u koji se uvijek isplati uložiti, a poseban je gušt 'uloviti' zgodan model na sniženju. Predlažemo da potražite haljinu koja izvrsno stoji te se ističe zgodnim detaljem poput asimetrije na ramenima. Ova crna haljinica iz Zare trajat će godinama, a može se nositi ljeti uz seksi sandale i zimi uz dugu vunenu vestu na kopčanje i glomazne gojzerice.

Zara

Asimetrična crna haljina, Zara, prije 299,90 kn, sad 119,90 kn

Chic, udobne cipele nosit će vas miljama

Blok peta? Ovdje! Hit boja? Prisutna! Trendi model? Također ovdje! Takozvane slingback sandale, sa remenčićem na peti i zatvorenim prstima ženstven su odabir koji vas neće iznevjeriti ni u jednoj prilici, bilo da se radi o poslovnom sastanku, spoju ili odlasku s curama u kino. Odlično pristaju uz lepršave haljine, stroge suknje i omiljene traperice pa su upravo zbog toga odlična investicija. Brend Stradivarius upravo ih prodaje po cijeni od 79,90 kuna!

Nebesko plave slingback cipele, Stradivarius, prije 179,90 kn, sad 79,90 kn

Stradivarius

Što bi kupila Audrey?

Hepburn, naravno. U potrazi za bezvremenskim komadima koji će se nositi godinama, ističe se udoban bež baloner koji s jednakim veseljem nose žene koje vole klasičan stil, kao i one sklone eklektičnom odijevanju. Oversized modeli, poput ovog brenda Mango, odličan su izbor jer se mogu nositi i preko debelih vesti kad krenu kiše i tmurno vrijeme.

Oversizded bež baloner, Mango, prije 549,90 kn, sad 269,90 kn

Mango

Haljina s WOW efektom uvijek je dobar izbor

Neočekivanu, uzbudljivu i jako trendi haljinu uvijek je zgodno imati u asortimanu, no često se bojimo dati novac za komade koje ćemo obući možda nekoliko puta. Sniženja su prava prilika da pokažete svoju divlju stranu i po superpovoljnoj cijeni nabavite hit komad za kojim će se okretati glave.

Mini haljina s puf rukavima i uzorkom tratinčica, Zara, prije 229,90 kn, sad 119,90 kn

Zara

Traper uvijek igra ulogu u modnoj priči

Čak i kad nije među top pet najtraženijih materijala, odan i postojan traper uvijek može oplemeniti garderobu na bezbrižan i opušten način. Kulerska traper jaknica pristaje baš uz sve, a ako volite odjevne komade s neočekivanim twistom, odaberite jaknu s pojasom, koja se može nositi umjesto blejzera, ali i umjesto balonera. Traper haljine također su izvrstan ulov!

Traper jakna s pojasom, Bershka, prije 299,90 kn, sad 99,90 kn

Bershka

Veste i kardigani posebno su slatki kad se kupe ljeti

Sad nam je vruće, ali uskoro će doći jesenski dani u kojima će cijene pletenih komada vrtoglavo porasti. Dolčevite, kardigani i puloveri s okruglim izrezom nikad neće izaći iz mode. Pri shoppingu slijedite moto: "Prvo praktično, a zatim zabavno".

Nježno ružičasta dolčevita, Stradivarius, prije 179,90 kn sad 49,90 kn

Stradivarius

Deri-peri, ali na glamurozan način

Svim ženama potrebna je ona jedna haljina koju nije potrebno peglati i u kojoj će izgledati turbo dotjerano kad se ne osjećaju previše samopouzdano i kad nemaju vremena za dotjerivanje. Zašto to ne bi bila midi haljina sitnog cvjetnog uzorka, koja će uz veo sigurnosti vlasnici podariti i ton fine elegancije.

Haljina s cvjetnim uzorkom, Reserved, prije 399,90 kn, sad 179,90 kn

Reserved

Mala 'kožna' jakna za kulerski feeling

Tko može odoljeti maloj jakni od kože, čak i kad se radi o eko varijanti? Crna je klasik, a uz sniženu cijenu možda se odvažite i na jaknicu u ružičastoj, zelenoj, sivoj ili plavoj boji.

Motoristička jakna od umjetne kože, Reserved, prije 299,90 kn, sad 149,90 kn

Reserved

Dašak luksuza za kraj

Ako spadate u klub žena koje radije kupuju jedan dizajnerski komad nego više high street krpica, posjetite online dućane s luksuznom modom koji dostavljaju do Hrvatske, kao što su MyTheresa, Net-a-Porter i Selfridges. Vjerojatno ćete doći u napast da na odličnim sniženjima kupite nešto blještavo, no savjetujemo da mislite na duge staze i uložite u neprimjetne komade koji će krojem i oblikom govoriti za sebe, bez upečatljivih logotipova. Tajna stila leži u jednostavnosti.

Crne gležnjače od janjeće kože s potpisom Isabel Marant, MyTheresa, prije 540 eura, sad 378 eura

MyTheresa

Čitajte i...

U točkastom badiću Jennifer Garner izgleda opasno dobro, a mi znamo gdje kupiti vjernu kopiju

Haljina koja privlači poglede: Zagrebačka influencerica 'pomela' špicu u savršenom ljetnom komadu

Trendovi za dugo, toplo ljeto - Prizovite glamur u zlatnim ili romantiku u cvjetnim komadima

Linker
19. travanj 2024 22:53