Rapsodija u boji konjaka

Kendall u ‘it‘ komadu: I duplo starija dama pokazala da je takav kaput idealan za sve generacije

Hladniji dani već su stigli, većina druženja i obaveza osuđena nam je na vanjske prostore, stoga je investicija u kvalitetan, topao i dobro krojen kaput neodoljive boje odluka koju nećete požaliti.

Dvije dame, različitih generacija, na dva različita kontinenta, govore jednim univerzalnim jezikom - onim modnim.

Jedna od najmlađih pripadnica Kardashian-Jenner klana, o kojoj svjetski mediji često govore kao o onoj koja ima najviše stila - Kendall Jenner (25), ponovno je oduševila svojim odabirom odjeće. U sunčano njujorško jutro, prošetala je u blizini hotela kako bi otišla po omiljenu kavu.

image

Kendall Jenner je kaput boje konjaka odijenula u ležernijoj, streetstyle kombinaciji.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jednostavnu kombinaciju tamnih hlača i bijele dolčevite začinila je dugačkim kaputom u boji konjaka. Cijelu je kombinaciju osvježila modernim kožnim tenisicama Nike, s detaljima u smeđim tonovima. Oko ramena, objesila je malenu crnu torbicu, kraćeg remena.

Kaput ravnog kroja s lagano oversize rukavima, dobro izgleda i raskopčan, ali i kada ga manekenka zakopča u struku. Diskretno kopčanje na boku, omogućava da se kaput preklopi i samo jednim potezom transformira od ležernog u elegantan, strukirani komad.

image

Jednim potezom, kopčanjem u struku, Kendall je dobila elegantniju verziju.

@THEHAPABLONDE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Diskretni, sakriveni džepovi i kod mlade Kendall nisu samo ukrasi, nego ih je ona iskoristila i zagurala ruke koje je na taj način zagrijala na hladnoj njujorškoj klimi.

Kombinacija za elegantne ‘mame‘

Na drugom kraju svijeta, točnije u Londonu, jedna je duplo starija dama pokazala da je upravo takav kaput ‘it‘ komad sezone. Amanda Holden (49) engleska je glumica i medijska ličnost, jedna od omiljenih sutkinja u njihovoj inačici showa "Britanija ima talent", a londonskim je ulicama prošetala u elegantnom smeđem kaputu.

image

Amanda Holden je kaput u boji konjaka odijenula u elegantnoj kombinaciji.

TIMMIE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Amandina verzija nešto je elegantnija, na ovratniku nema revera, a kopča se u struku koji je time naglašen. Njen kaput pročišćen je svih detalja, rukavi i ramena izgledaju kao da su krojeni po mjeri, zvonoliki oblik samo mu još više daje na eleganciji.

image

Britanka je cijeli outfit bazirala na smeđim tonovima.

TIMMIE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Obje dame kaputima su zagrnule hlače i dolčevite. Amanda je kombinaciju upotpunila čizmama sa zašiljenim vrhom i velikom kožnom torbom u smeđoj boji.

Linker
17. travanj 2024 05:06