pripreme za proljeće

Jedan bi vas mogao iznenaditi: ‘Ubrali‘ smo pet vrućih trendova iz najnovijih kolekcija

Dućane poznatih high street brendova preplavile su nove kolekcije koje djeluju više nego optimistično. Pozivaju nas, da barem u modnom stilu, zaboravimo na neizbježne probleme koje je donijela 2020. te pokušamo ponovno biti kreativni.

Dosta je trenirki, razvučenih majica i bezličnih kućnih haljina!

Nove kolekcije koje su upravo sletjele na police najpoznatijih dućana zovu nas da se okušamo na modnu avanturu pa makar to bilo za šetnju polupraznim gradom ili rad od kuće.

Neki zimski trendovi uspjeli su preživjeti još jednu sezonu i vratiti se u proljetnom izdanju, dok su neki, potpuno neočekivani komadi, zauzeli velik dio asortimana za toplije dane.

image
Pastelne nijanse nikad nisu bile poželjnije
STRADIVARIUS

Odjeća namijenjena proljeću 2021. godine kao da govori pa pastelne nijanse, koje ćemo viđati svuda, naglašavaju prijeko potrebni optimizam, a praktične bermude ideju da i udobno može biti modno izazovno.

Istražili smo što se sve krije u najnovijim kolekcijama najposjećenijih dućana te za vas odabrali pet trendova, koje će biti nemoguće izbjeći nadolazeće sezone.

PASTELNE NIJANSE

Nježno ružičasta, baby žuta, nebesko plava, nježna lila... Pastelne nijanse uskoro ćemo viđati baš svuda, a najčešće na udobnom pletivu koje savršeno pristaje uz dobre stare traperice. Boje sladoleda odvažniji će kombinirati zajedno, dok će ziherašice svoju najdražu "pastelu" odjenuti uz bijele ili bež komade.

image
Pastelne nijanse biti će apsolutni hit
ZARA

TRAPER NA TRAPER

Trend koji se nakon cijelog desetljeća vratio prošle sezone ne namjerava samo tako zalupiti vrata za sobom. Traper košulje nose se na traper hlače, jeans suknje na topiće od istog materijala, a uz traper haljinu odlično će pristajati - traper bucket šešir.

image
Traper na traper za besprijekoran stil
MASSIMO DUTTI

BERMUDE

Vjerovali ili ne, proljeće 2021. bit će obilježeno širokim bermudama koje tek lagano prekrivaju koljena. Ovaj pomalo neobičan komad odjeće može se nositi uz stroge košulje i blejzere, ili u potpuno opuštenoj varijanti - uz majice kratkih rukava i majice s kapuljačom.

image
Bermude od svih materijala veliki su hit
MANGO

INDIGO PLAVA BOJA

Veliko iznenađenje stiže u obliku indigo plave boje koja će doživjeti pravi procvat. Ova elegantna nijansa vratila se na velika vrata pa ćemo ju viđati na modnim dodacima poput torbi i cipela, a još više na pletivu, haljinama i ženstvenim topićima.

image
Indigo plava boja modno je iznenađenje nadolazeće sezone
MANGO

KOMADI OD KOŽE - LAŽNE ILI PRAVE

Kožnata odjeća obično je rezervirana za zimu, no dizajneri proljetnih kolekcija odlučili su da je vrijeme da se to promijeni. Sportske hlače, haljine s kratkim rukavima, bermude, suknje i haljine s tregerima, od prave ili lažne kože, najčešće u pastelnim nijansama - potpuno će zaživjeti s prvi zrakama sunca.

image
Komplet od umjetne kože, Reserved
RESERVED
Linker
16. travanj 2024 13:16