nove blok boje

Ako još niste zamijetili: Ovo će biti najveći modni trend za proljeće 2021. godine

Komadi od lažne kože, "gradske" bermude, twin-setovi i boja indiga samo su neki od vrućih trendova nadolazeće sezone, no samo je jedan na tronu i može se naći baš u svakoj kolekciji slavnih high street brendova. Riječ je o pastelnim bojama koje se nose nijansu na nijansu, ili pak međusobno kombiniraju za sanjivu modnu priču.

Nakon što su se prošlog proljeća u modu na velika vrata vratile boja breske i lila, za sobom su "povukle" i druge pastele te je tako nastao vrući trend za proljeće 2021. godine, kojeg će biti nemoguće zaobići.

image
Lila suknja, Mango, 349,90 kuna
MANGO

Ako ste zavirili u nove kolekcije najpoznatijih high street brendova, sigurno ste zamijetili komade u nebesko plavoj, baby ružičastoj, nježno žutoj, boji pistacija i lila nijansi, koje prevladavaju na policama dućana te u online prodavaonicama koje predlažu kako ih nositi.

image
Haljina u boji pistacija, Reserved, 199 kuna
RESERVED
image
Nježno plava haljina, Zara, 229,90 kuna
ZARA

Ista boja u nekoliko nijansi

Izuzetno je moderno nositi nekoliko nijansi iste boje primjerice, svjetliju lila nijansu na majici i nešto tamniju na vesti, a još je bolje ako se odvažite na "novi kolor blok" i hrabro " iskombinirate barem dvije ili tri pastelne nijanse od jednom.

image
Ružičaste traperice, Mango, 249, 90 kuna
MANGO

Čitajte i: Ustilu ludih šezdesetih: Jimmy Choo izbacio neobičnu kolekciju cipela u suradnji s brendom Marine Serre

Boje sladoleda nisu dobrodošle samo kad su romantični outfiti u pitanju, izuzetno su popularni u sektoru trenirki, ali i pri biranju odjeće za poslovne i svečane prigode.

image
Trenirka u boji vanilije, Reserved
RESERVED

Zanimljive pastele prošarale su i odjele sa modnim dodacima pa se tako nose na cipelama, torbama i ukrasima za kosu, a ne treba zaboraviti ni sunčane naočele s pastelnim okvirima.

'Gotova' kombinacija

Brojni dućani pod hit komade ubrajaju i već "gotovu" kombinaciju pastela, koje se nalaze na vestama zanimljivog uzorka, natkošuljama ili pak košuljama u "tatinom stilu".

Čitajte i: Odzvonilo suptilnosti: Vraća se upitan trend devedesetih koji bismo rado ostavili u prošlosti

image
Košulja u kombinaciji pastelnih boja, ASOS, 34 eura
ASOS
image
Vesta u kombinaciji pastelnih boja, Stradivarius, 199 kuna
STRADIVARIUS

Apsolutna vladarica još je uvijek lila boja, s kojom ne možete pogriješiti, a koja odlično pristaje ne samo uz sve pastele, već i uz traper, bijelu i bež boju, sivu, crnu i tamnoplavu, te tamnozelenu boju.

image
Lila hlače i baloner, Reserved
RESERVED
Linker
16. travanj 2024 22:46