DESIGNER OUTLET CROATIA
ZA JESEN

Zadnji val popusta! Ugrabite luksuzne komade po ultra pristupačnim cijenama, donosimo it prijedloge

I za nju i za njega. U Designer Outlet Croatia na rasprodaji koja seže i do 80 posto pronađite hit komade za nadolazeću jesen, ali i ovo ljeto, koje još nije gotovo! Trendi kratke hlače, haljine i torbe, sve to vas čeka u najisplativijem shoppingu!

I za nju i za njega. U Designer Outlet Croatia na rasprodaji koja seže i do 80 posto pronađite hit komade za nadolazeću jesen, ali i ovo ljeto, koje još nije gotovo! Trendi kratke hlače, haljine i torbe, sve to vas čeka u najisplativijem shoppingu!

Omiljeno doba svakog poštenog shoppingholičara svakako su doba sniženja. Ne postoji trgovina koja ne nudi popuste, no je li to uvijek ono što vam treba? Nema ništa ljepše od pametno obavljenog shoppinga i dobro potrošenog novca na one komade koje ćete doista moći i znati iskombinirati na više načina.

Ne treba vam se dizati kosa na glavi na sam spomen nekih modnih klasika. Nećete izgledati manje trendi ako u svoje komade ubacite koji kvalitetan kaput, kožne čizme ili vestu od kašmira. Ista je stvar i s nešto svečanijim haljinama koje će uvijek dobro doći za sve one prilike u kojima najčešće razbijate glave, a crna i bijela ionako su vječne boje.

image
Ted Baker, ženska haljina, prije 2.000kn -50% sada 1.000kn
TENA HRVOJ
image
s.Oliver, ženska suknja, prije 399kn -85% sada 59kn
S.OLIVER

Iako je kralj ljeta, ne libite se kupiti kvalitetne sandale ili kupaći kostim. Najčešće je riječ o posljednjim komadima koji su preživjeli ljetnu rasprodaju pa su i cijene puno niže nego one iz aktualnih kolekcija.

A i vrijeme brzo prolazi, nećete se okrenuti i nova ljetna avantura zakucat će na vaša vrata, a šarenih suknjica nikad dosta.

image
Replay, ženske traper hlače, prije 850kn -88% sada 99kn
REPLAY

Osim što torba glavu čuva, kada se sjetimo svog njenog sadržaja, nedvojbeno je kako uspijeva podići svaku kombinaciju. A ako još odaberete prozračne, pomalo ljetne boje, odmah će vam se izmamiti i osmijeh na lice. I, naravno, sat kao ultimativni modni dodatak, može itekako ostaviti dojam stila i statusa.

Čitajte i: Ulice Kopenhagena vrve odličnim trendovima: Tri su nam posebno zapela za oko jer su nosivi cijele godine

image
Michael Kors (XYZ), ženska torba, prije 2.199kn -70% sada 659,70kn
MICHAEL KORS
image
Sat Trend (Cordis), ručni sat, prije 449kn -80% sada 89,80kn
TREND
image
Gant, ženske hlače, prije 1.400kn - 80% sada 280kn
GORAN VRAKELA

Budući da se oduvijek povezuje s vedrim nebom i mirnim, čistim morem, prigrlili smo plavu boju kao konstantu, prevodeći je u simboličnu poruku pouzdanosti i lojalnosti... Nju smo odabrali baš za vašeg muškarca. A, složit ćete se, lijepo se kombinira i s ostatkom njegovog ormara.

image
Gant, muški sako, prije 2.570kn -80% sada 514kn
GANT
image
Ted Baker, muške mokasine, prije 1.000kn -30% sada 700kn
TED BAKER

U Designer Outlet Croatia tijekom cijele godine možete pronaći fenomenalne popuste, a na trenutno aktualnoj FINAL SUMMER SALE akciji cijene artikala snižene su do čak -80%. Birajte komade svojih omiljenih brendova od kojih izdvajamo: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Ted Baker, Armani Exchange, XYZ, Corso Roma, Ecco, Calzedonia, Cordis, Lee Cooper, Ecco, s.Oliver, Michael Kors i Gant.

Linker
26. travanj 2024 10:49