Promo
SARA LONČARIĆ

VIDEO: Zagrebačka dizajnerica otkriva tri hit komada za ovu jesen

Zagrebačka dizajnerica koja svojim jedinstvenim kreacijama osvaja Hrvatice otkrila nam je koji su must have komadi ove jeseni i gdje pronalazi inspiracije za svoj dizajn.

Svoj nadimak Crni biser, kako su je zvali u školi i u obitelji, naposljetku je pretvorila u uspješan modni brend: Blackpearl by Sara Lončarić će 15. listopada predstaviti novu kolekciju za proljeće/ljeto 2018. godine na Tjednu mode u Budimpešti. Sara će biti jedina hrvatska modna dizajnerica koja je pozvana da sudjeluje na ovogodišnjem izdanju prestižnog Mercedes Benz Fashion Weeka pa smo zavirili u njezin atelje i provjerili kako izgleda prostor u kojem nastaju bezvremenske kolekcije.

Showroom je smješten u uglovnicu Huga Ehrlicha iz 20-ih godina 20. stoljeća i osvaja na prvi pogled – baš kao i komadi koje Sara dizajnira za svoje vjerne klijentice. Zagrebačka dizajnerica vodi se mišlju kako će se svaki zadovoljan kupac ponovno vratiti pa upravo zbog toga ne radi velike kolekcije. Usredotočena je na male serije, nudi jednostavnan kroj s primamljivim detaljima te komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Upravo zbog toga svoje je brend nazvala Blackpearl.

Uvijek su me zvali crni biser: i u obitelji i u školi – otkrila nam je Sara i dodala kako joj se upravo to ime činilo idealno za njezin brend.

Bijeli biseri su mnogo poznatiji i češći od onih crnih. Većina žena ih voli, dok one crne vole rijetke, ali im se zato uvijek vraćaju i vjernije su im.

25-godišnja Zagrepčanka za iduću je modnu sezonu pripremila kolekciju za koju je inspiraciju pronašla u viktorijanskom razdoblju, a od materijala je koristila pamuk, laganu viskozu te raskošan jaquard u pastelnim bojama. Što je sve pripremila za Budimpeštu, koji su joj najveći izazovi u poslu, ali i koji su hit komadi koje svaka žena mora imati ove jeseni pogledajte u videu!

Linker
25. travanj 2024 10:11