Četiri boje

Stižu dugo iščekivane tenisice: Supreme i Nike izbacuju ‘najpoželjniju‘ sportsku cipelu sezone

Poslastica za prave modne znalce, tenisice u Nikeovom hit modelu, s toliko poželjnim zvjezdicama brenda Supreme izlaze ovaj tjedan, no u svoju će ih kolekciju moći uvrstiti samo neki.

Nakon što se o njima u krugovima fanova tenisica pričalo skoro pola godine, najnovije tenisice nastale u suradnji brendova Nike i Supreme uskoro će ugledati svjetlo dana.

Radi se o modelu SB Dunk Low koji se ponovno vratio u modu i koji je, nakon više godina, u ormarima modnih znalaca, zamijenio glomazne tenisice u stilu 'tatinih cipela'.

image
Nike x Supreme
PRESS FOTO

Niske tenisice u četiri boje izaći će 04. i 06. ožujka, no na veliku žalost mnogih, moći će se kupiti samo u Americi i Japanu, naravno u limitiranom izdanju pa će ih se moći "dočepati" samo najsnalažljiviji i najuporniji.

Ove dugo iščekivane tenisice SB Dunk Low izaći će u zelenoj, plavoj, smeđoj i crnoj varijanti, a kroz sve se varijante boja pojavljuje bijela podloga sa zlatnim zvjezdicama te croc materijal.

image
Nike x Supreme
PRESS FOTO

Žarko crvena boja, prepoznatljiva za brend Supreme, nazire se tek u unutrašnji tenisica, na ulošku s logom tog superpopularnog brenda.

image
Nike x Supreme
PRESS FOTO

Zvjezdice koje se mogu vidjeti na sva četiri para, "preuzete" su iz ranije suradnje brendova Nike i Supreme 2003. godine, kad su izašle crvene tenisice sa zvjezdicama, u visokom modelu Nike Dunk High Pro SB.

image
Supreme x Nike tenisice Dunk High Pro SB iz 2003. godine
PRESS FOTO

Tenisice će izaći u sklopu Supremeove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2021.

Linker
19. travanj 2024 23:56