Za proljetne outfite

Počastite se nekim od najljepših cipela na petu! ‘Ombre‘ ili šareni modeli posebno su efektni

Neki od omiljenih odjevnih komada svih žena definitivno su cipele i torbe. S obzirom na Dan žena koji se obilježava u ožujku, pronašli smo nekoliko neodoljivih cipela na petu iz asortimana brenda ALDO kojima bi se svaka žena trebala nagraditi.

Cipele na petu klasik su koji nikada ne izlazi iz mode, iako su u posljednjem periodu bile pomalo zaboravljene. Jedan od bestsellera u ALDO kolekciji: model Stessy ove sezone dolazi u novom, proljetnom ruhu i nagovještava novi modni trend: ombre obuću i tobe - modele u nijansama koje se prelijevaju i posvjetljuju.

Nijanse roze koje se prelijevaju u bijelu bit će savršen modni izbor za proljetne outfite: lagane i lepršave haljine, isprani jeans ili romantične suknje. Cipele dolaze u paru s torbicom iste nijanse i tako čine moćni modni duo koji izgleda apsolutno neodoljivo i stilski usklađeno!

image
Model s ombre efektom.
ALDO

U ALDO ponudi možete pronaći velik raspon cipela na petu: cipele s ombre efektom ili šarenim uzorkom nalik stripu, kao i modele u crvenim nijansama koje će se svidjeti odvažnim fashionisticama i koje će biti prava modna poslastica i najljepši ukras svakoj odjevnoj kombinaciji.

Za dame koje su sklonije malo suptilnijim modelima i bojama savršen izbor će biti modeli u bež, bijeloj ili crnoj varijanti koje će biti perfektan odabir za poslovne kombinacije, ali i za poneki izlazak, a zbog svojih neutralnih boja bit će jednostavne za kombiniranje.

image
Cipele s fleksibilnim potplatom.
ALDO

Jedan od najudobnijih modela su cipele s fleksibilnim potplatom iz ALDO Flex kolekcije koje su dizajnirane s idejom da spoje elegantan izgled visoke pete s fleksibilnim potplatom koji omogućava iznimnu pokretljivost i stabilnost i idealan su izbor za sve žene koje imaju dinamične svakodnevice i često su u pokretu.

Posjetite najbližu ALDO poslovnicu koju možete pronaći u Zagrebu, Splitu ili Rijeci ili online i obogatite svoju garderobu nekim od vječnih klasika: ALDO cipela na petu koje nikada ne izlaze iz mode i koje su jedan od najboljih poklona za Dan žena!

image
ALDO Adworen black, 740 kuna.
ALDO
image
ALDO Coronitiflex beige, 740 kuna.
ALDO
image
ALDO Coronitiflex black, 740 kuna.
ALDO
image
ALDO Coronitiflex blue, 740 kuna.
ALDO
image
ALDO Coronitiflex brown, 740 kuna.
ALDO
image
ALDO Jess white, 640 kuna.
ALDO
image
ALDO Stessy, 680 kuna.
ALDO
image
ALDO Stessy Pink, 680 kuna.
ALDO
image
ALDO Stessy Beige, 680 kuna.
ALDO
image
ALDO Thendan Red, 760 kuna.
ALDO
image
ALDO Tirarith Red 640 kuna.
ALDO
Linker
19. travanj 2024 23:50