MODNI KAOS S CRVENOG TEPIHA

Od modnih petica, do potpunih promašaja: Izdvajamo najbolje i najkontroverznije outfite s dodjele nagrada AMA

Najviše pažnje privukla je modna kombinacija reperice Cardi B., ujedno i voditeljice na dodjeli nagrada koja je ispod zlatne maske izgledala neprepoznatljivo.

Najveća svjetska dodjela nagrada za koje glasaju obožavatelji, American Music Awards (AMA) održana je sinoć u Los Angelesu, a upečatljivi outfiti svjetskih glazbenih zvijezda privlačili su svu pažnju.

Jarke boje, neobične krojeve i neočekivane modne dodatke ove je godine neminovno nadmašila reperica Cardi B., ujedno i voditeljica same dodjele koja je tijekom večeri izmijenila dvije kreacije.

image

Voditeljica i reperica Cardi B.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nakon haljine leopardskog uzorka, kontroverzna reperica koja je osvojila nekoliko Grammy nagrada, prošetala je u crnoj haljini talijanske dizajnerice Else Schiaparelli koju je iskombinirala s velom na glavi i zlatnom maskom na licu u kojoj je izgledala potpuno neprepoznatljivo.

Ipak, s obzirom na to da su njezini vjerni obožavatelji oduševljeni svakim izdanjem slavne pjevačice, objavom na Instagramu u kojoj pozira u nesvakidašnjem outfitu uspjela je prikupiti mnoštvo komplimenata.

"Pretvorila si American Music Awards u dodjelu modnih nagrada", "Novo lice, tko je ovo?", "Ikona mode", "Kraljica", samo su neki od komentara obožavatelja reperice koja je modnim odabirom pozdravila veliki povratak glamura.

Dekolte i srebrne sandale kao trendi komadi među modnim peticama

image

Olivia Rodrigo.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U raskošnom outfitu zablistala je i Olivia Rodrigo, 18-godišnja debitantica koja je po broju nominacija iza sebe ostavila Taylor Swift, Arianu Grande i The Weeknda, a koja je za ovu važnu večer u karijeri odabrala prozirnu haljinu sirena kroja Davida Koma sa šljokicama i plavim odsjajem dubokog dekoltea te upečatljivog pernatog detalja. Cijelu je kombinaciju uparila s jednostavnim srebrnim sandalama, dok je nosila raspuštenu kosu s blagim valovima i izgledala poput princeze.

image

Bella Harris.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ekstravagantno ili ipak u njenom stilu? Stil Miley Cyrus pod oštrim okom domaćih modnih kritičara

Među modnim peticama i kraljicama dekoltea našla se i američka manekenka Bella Harris koja je nosila svilenkasto ružičastu dekoltiranu haljinu s tankim vezicama i prorezima. Modnu je priču zaokružila na ovogodišnjem izdanju dodjele nagrada očitim trendom - jednostavnim srebrnim sandalama.

image

Kanadski model Winnie Harlow.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Outfit u kojem se zasigurno vide mnoge modno odvažne dame je i onaj predvodnice svojevrsne revolucije u poimanju vitiliga, kanadske manekenke Winnie Harlow koja je zablistala u haljini Zuhair Murad ukrašenoj draguljima s prorezima na ramenima i visećim detaljima. Manekenka koja je podsjećala na Kleopatru u stajling je uvrstila i zlatnu tijaru, dok je od obuće nosila srebrne sandale s tankim remenčićima.

image

Američka TV zvijezda Michelle Young.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Američka TV zvijezda Michelle Young na crvenom je tepihu održala modnu lekciju u sasvim jednostavnoj neonsko žutoj dekoltiranoj haljini koja pada, a koju je iskombinirala sa srebrnim naušnicama i jednostavnim sandalama iste boje.

image

Pop zvijezda Joanna Noëlle Levesque poznatija kao JoJo.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Anya Taylor-Joy u duhu retro glamura - je li dovoljno dobro?

Modne kombinacije na crvenom tepihu American Music Awards ove je godine na novu razinu podigla i pop zvijezda Joanna Noëlle Levesque poznatija kao JoJo, blještavom srebrnom haljinom od korzeta sa Swarovski kristalima i donjeg dijela s prorezima ispod kojeg se naziru tangice istog uzorka. Sa srebrnim naušnicama i prozirnim salonkama ukrašenim srebrnim detaljima upotpunila je 'outfit' u kojem je izgledala veličanstveno. Isti je efekt postigla i američka country pjevačica Mickey Guyton 'nude' haljinom bez naramenica sa šljokicama i bliještećim nitima koje vise niz prozirni dugi veo.

image

Country pjevačica Mickey Guyton.

AGENCY/PROFIMEDIA OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Modni promašaji s crvenog tepiha

image

Komičarka Liza Koshy.

USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za razliku od navedenih outfita, onaj Lize Koshy, američke voditeljice, glumice i komičarke, nije nas toliko oduševio. Kratku dekoltiranu crnu krinolinu pretjerano širokog kroja iskombinirala je s crnim dugim kožnim čizmama, a cijeli stajling djelovao je podosta neudobno, za razliku od naizgled udobnog outfita njemačke kantautorice Zoe Wees koja se na dodjeli pojavila u bijeloj hudici s crnim detaljima koju je iskombinirala s bijelim hlačama širokog kroja i srebrnim detaljima te bijelim prslukom i upečatljivim nakitom. Sportski outfit koji nas nije dojmio iskombinirala je s bijelim tenisicama s chunky potplatom dok je najveću pažnju privlačila upečatljivim i prepoznatljivim pletenicama do poda.

image

Zoe Wees, njemačka kantautorica.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Od kontroverznih ili upečatljivih outfita po kojima će se ovogodišnja dodjela pamtiti svakako se izdvajaju i dva outfita Kali Uchis, američke pjevačice koja je tijekom večeri pozirala prvo u korzetu s prozirnim i crnim detaljima kojeg je iskombinirala s kratkim kožnim hlačicama i rukavima te crnim, gotovo prozirnim najlonkama. Drugi je outfit privlačio jednaku pažnju predimenzioniranim svilenim kardiganom koji je vukla po podu, a kojeg je iskombinirala s korzetom istog materijala i čizmicama do koljena s prozirnim detaljima.

image

Pjevačica Kali Uchis.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sezona modne odvažnosti: Izdvajamo trendi odijela jarkih boja inspirirana stajlinzima poznatih dama

image

Pjevačica Kali Uchis u svilenom rozom korzetu.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Američkog Youtubera Larrija Merritta, poznatijeg kao Larrayja također ćemo zapamtiti po stajlingu koji dijeli mišljenja, a koji se sastoji od upečatljivpg odijela s cvjetnim detaljima i crvenih cipela s ogromnom platformom. Neopaženo nije prošao niti outfit glumca i pjevača Billyja Portera već poznatog po odvažnom modnom izričaju koji je za ovu priliku odabrao plavi komplet s izrezom na području dekoltea, dok je na glavi umjesto šešira nosio plavi kišobran.

image

Glazbenik Larray u upečatljivom outfitu.

EDITORIAL/PROFIMEDIA ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U glazbenog kontekstu najviše su oduševili BTS, Megan Thee Stallion i Doja Cat koji su osvojili svaki po tri nagrade.

image

Glumac Billy Porter poznat je po upečatljivim modnim kombinacijama.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

K-pop grupa BTS osvojila je glavnu nagradu za izvođača godine, ali i za omiljeni pop duo ili grupu te omiljenu pop pjesmu za pjesmu ‘Butter’ zbog čega su nastupili dvaput tijekom večeri zajedno s grupom Coldplay s kojom su izveli pjesmu ‘My Universe’, a nastupili su još i grupe Silk Sonic, Tyler, The Creator, Maneskin i mnogi drugi.

Nagradu za najboljeg ženskog pop izvođača odnijela je pjevačica Taylor Swift, dok je The Weeknd osvojio nagradu za najboljeg muškog R&B izvođača, a Kanye West okrunjen je pobjednikom u kategoriji Favorite Gospel Artist.

Linker
19. travanj 2024 03:21