Izgedaju sjajno

O´dijelo: Iz Pule dolaze fantastična tailor made odijela za velike i male muškarce

Inovativna odijela rađena su po mjeri i s identitetom, proizvedena su u Hrvatskoj, a njihova dizajnerica - Puljanka Anja Stehlik predstavlja novu kolekciju.

Hrvatski tailor made brend O´dijelo kreator je inovativnih muških odijela budućnosti. Odijela sa hi-tech elementima poput elastične ilustrirane podstave idealna su za modernog muškarca koji svom izgledu želi dati osobni pečat.

Dizajnerica koja se može pohvaliti titulom jedine ženske dizajnerice muških odijela u Hrvatskoj osmislila je je novu kolekciju odijela stavljajući pritom naglasak na udobnost, mogućnost stiliziranja, personaliziranja, te nove teksture materijala i krojeva.

image
Hrvatski tailor made brend O´dijelo.
IVANA TOMIC

Hi-tech elementi poput lycre održavaju temperaturu tijela te omogućuju nesmetano kretanje.

U kolekciji je predstavljen styling za poslovne sastanke koji se temelji se na konceptu "dress to impress“, dok slim fit forma odijelima daje moderni izgled.

Tonovi od sive, karirane sa elementima plave i smeđe, pepito i beige stilizirani su za casual, leisure i bussines kombinacijama.

image
O´dijelo nudi inovativna muška odijela budućnosti.
IVANA TOMIC

Kod odijela za vjenčanja pridaje se velika važnost materijalima i detaljima, a ono što svaki mladoženja za taj dan sebi pokloni je njegova ideja u odijelu kojeg nosi. Kolekcijom se želi pokazati da odlično krojen komad odijela po mjeri daje sve više mogućnosti stiliziranja, ovisno o životnom stilu, kaž dizajnerica.

image
Hi tech elementi poput lycre održavaju temperaturu tijela te omogućuju nesmetano kretanje.
IVANA TOMIC

Za velike i male frajere

Nove generacije odijela lako se kombiniraju sa statement tenisicama, običnim t-shirtom i trapericama. Uzorci, strukture i tonovi materijala ono su što svako odijelo čini posebnim izvana, a unutra se brend O´dijelo pobrinuo sa budu posebni u svojoj priči. Po prvi puta su tako predstavljeni modeli za dječake koji stvaraju svoj stil od "malih nogu".

image
Uzorci, strukture i tonovi materijala ono su što svako odijelo čini posebnim izvana.
IVANA TOMIC

Zaštitno lice kampanje je prvak europe u kickboxingu Teo Mikelić, koji je upravo svojim pokretima prezentirao odijela koja ne sputavaju kretanje tijela.

image
Sva personalizirana odijela rade se po mjeri.
IVANA TOMIC

"Sva personalizirana odijela rade se po mjeri, a izrada traje 20 dana. Naši tailor made modeli laskaju figuri, daju mogućnost stiliziranja i odabira detalja u procesu izrade, a ono što je najbitnije nose tvoj identitet unutar sakoa. Kupac sudjeluje u cijelom procesu kreiranja i volim reći da su odijela komadi u koje se isplati uvijek investirati, a posebno u ono koje kreiraš sam. Želja mi je proizvoditi odijela po mjeri u kojima se muškarci osjećaju samopouzdano i udobno“, kaže dizajnerica.

image
Brend O´dijelo nudi casual, leisure i bussines kombinacije.
IVANA TOMIC

Poslovni svijet muškaraca se mijenja, no savršeno krojeno odijelo po mjeri uvijek će biti sinonim za uniformiranost i eleganciju, a nove će generacije odijela s mogućnošću personaliziranja ujediniti modernost i funkcionalnost te definirati životni stil i osobnost.

image
Novu kolekcija za velike i male muškarce.
IVANA TOMIC

Tailor made odijela proizvode se u Istri, a naručiti se mogu preko Instagrama i službene web stranice.

Linker
08. travanj 2024 16:20