Beyonce i Jay-Z

 INSTAGRAM
DOMINACIJA STILA

Ni Beyonce nije odoljela Barbiecoreu: Na proslavi zablistala u minici i platformericama

Američka pjevačica bila je glavna zvijezda na rođendanskoj proslavi proslavljenog košarkaša LeBrona Jamesa.

Američka pjevačica bila je glavna zvijezda na rođendanskoj proslavi proslavljenog košarkaša LeBrona Jamesa.

Barbiecore je bio modni hit lanjske godine, a po svemu sudeći dominacija stila nadahnutog slavnom lutkom i filmom redateljice Grete Gerwig, koji se smatra favoritom u sezoni najvažnijih filmskih nagrada koja upravo započinje, će se i nastaviti.

Ružičasta je jednostavno neodoljiva, a svoju verziju Barbiecorea pokazala je 42-godišnja pjevačica Beyonce Knowles koja je za proslavu rođendana svog prijatelja LeBrona Jamesa, jednog od najboljih košarkaša u povijesti američke NBA lige odjenula specijalnu kombinaciju. U pratnji supruga, 54-godišnjeg glazbenog producenta Jay-Z-ja platinasta plavuša Beyonce je u klub Studio 84 stigla u ružičastoj Missonijevoj minici i Valentinovim cipelama, nakitom draguljarske kuće Tiffany & Co. koji je za Beyonce odabrala stilistica Shiona Turini, te Valentinovom torbicom u ruci.

image

Beyonce se sredila za proslavu rođendana LeBrona Jamesa

INSTAGRAM

Jay-Z je za tu priliku odabrao vunene hlače i sako na dvostruko kopčanje s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, te kaput od kašmira. Legendarni košarkaš 39. rođendan je proslavio sa zakašnjenjem početkom godine, jer je rođen 30. prosinca na dan kad se većina ljudi odmara i priprema za novogodišnju proslavu. Među uzvanicima su bile mnoge slavne osobe poput pjevačice Adele, komičara Kevina Harta, te mnogih sportaša i košarkaša koji su uveličali njegovo slavlje.

image

Beyonce i Jay-Z ove godine slave 16. godišnjicu braka

INSTAGRAM

Beyonce i Jay-Z jedan su od najskladnijih i najuspješnijih parova na showbiz sceni. Ove godine će početkom travnja proslaviti 16. godišnjicu braka, a podižu troje djece: kćer Blue Ivy koja je 7. siječnja proslavila 12. rođendan, te 6-godišnje blizance Rumi i Sira.

image

Beyonce je bila zvijezda večeri

INSTAGRAM
image

Beyonce Knowles nosi nakit draguljarske kuće Tiffany & Co.

INSTAGRAM
image

Beyonce je oduševila i noktima

INSTAGRAM
Linker
29. travanj 2024 14:42