Tradicija - staklene perle sa elementima paške čipke
 Mare Milin
Šest lica glumice

Neprepoznatljiva Nina Violić u kampanji hrvatskog nakita

Novom kamapanjom, čija je glavna zvijezda proslavljena hrvatska glumica, brend Grubić design obilježava 30 godina kreiranja nakita.

Dizajnerski dvojac, otac i sin Mladen i Petar Grubić, zanimljivom su kampanjom odlučili proslaviti 30 godina karijere. "Mislim da ova serija fotografija odlično prikazuje raznolikost našeg asortimana i vizija, koju velik broj naših stalnih klijenata voli isticati. Uloge i emocije koje je Nina Violić sposobna izmjenjivati takvom lakoćom i brzinom za mene su neviđene, a Mare Milin stilski toliko odgovara našem dizajnu da se iskreno nadam da će samo njeni potpisi padati na sve naše buduće kampanje. Izuzetno sam ponosan na ovu kampanju, na cijeli tim koji je radio na istoj te me sve skupa jako motivira za buduće projekte." otkrio je Petar Grubić.

Mare Milin
Elizabetanski - biseri i medaljoni

Mare Milin
Barok - venecijanski kristal i mesing

Odjeća i moda nerazdvojni su prijatelji, a zanimljivi i svevremenski komadi nakita ovog brenda odgovarat će ljubiteljicama ulične mode, kao i onima koje obožavaju ekstravagantnu modu. "Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost - biti drugačiji!" izjavio je Mladen Grubić.

Mare Milin
Tradicija - staklene perle sa elementima paške čipke

Mare Milin
Kapsula budućnosti - kovane kravate i obruč narukvice

Različitost nas čini posebnima, smatra dizajnerski dvojac, pa su baš zato u kampanji glumici pred objektivom fotoaparata Mare Milin odlučiti dati šest različitih uloga. Našla se, između ostalog, u ulozi Grace Jones, futurističke junakinje te žene iz elizabetanskog doba. Uz pomoć frizure, odjeće, ali i nakita, Nina Violić bez problema se - kao i mnogo puta pred kamerama - uživjela u svaku priču. "Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark." rekla je glumica.

Mare Milin
Grace Jones - murano sa epecijalnim efektom raspucanog terakota

Mare Milin
Džungloidi - koža, poludrago kamenje i korijenje tropskih biljaka

Sav nakit dio je stalne kolekcije Grubić design, a osim u galerijama u Zagrebu, Šibeniku, Cresu, Novalji i Pagu, može se pogledati i na stranici grubic-design.hr.

Mare Milin
Petar i Mladen Grubić

Linker
18. travanj 2024 05:46