Getty Images/iStockphoto
priprema, pozor, shopping!

Krenula su sezonska sniženja! Pronašli smo 25 komada koje se isplati uloviti

Službeno je krenulo vrijeme sezonskih sniženja, idealna prilika za po povoljnijoj cijeni ugrabiti onaj modni komad koji već dugo vremena gledate.

Nakon blagdanske ludnice i božićnog shoppinga dolaze nam i sniženja u omiljenim high street trgovinama. U narednih 60 dana cijene padaju od 20 do 50 posto u ovom prvom krugu sniženja, a zatim i do 70 posto.

Poznati high street brendovi s akcijama u online shopovima su krenuli sinoć. Idealno je to vrijeme za uloviti modne evergrine po povoljnim cijenama, na primjer dobre zimske čizme, vuneni kaput ili traperice.

Velik dio jesen/zima kolekcije sada je na sniženju, pa je lako u moru jeftinijih cijena izgubiti kompas i priuštiti si stvari koje nam i nisu toliko potrebne. Zato shoppingirajte pametno i ulažite u odjevne predmete koji su vam potrebi i koji će biti nosivi. Za početak, odlučiti što vam je zaista potrebno i pri potrazi se usredotočite na te komade kako ne biste ipak potrošili previše, unatoč niskim cijenama.

Vuneni kaput svakako je dobra investicija, a sada se nalaze po 40 ili 50 posto nižim cijenama. Pletivo poput pulovera također se isplati sada kupiti jer je nosivo više sezona, kao i dobar par hlača, odnosno traperica. Na ove komade smo se fokusirali i pretražili smo ponudu najpopularnijih brendova. Iz prvog vala sniženja izdvojili smo neke od najupečatljivijih i bezvremenskih komada odjeće.

Linker
18. travanj 2024 17:09