JOHN PAVLISH
U DUHU ČAROLIJE

Jacquemus torbice kao razbijačice crnih modnih kombinacija! Naše poznate dame vole luksuzne dizajnere i nove trendove

Za predstavljanje prvog dijela ‘Službene Harry Potter kuharice - Slane i slatke čarolije‘ naše poznate dame odabrale su trendi modne kombinacije, a mi smo izdvojili najbolje!

Za predstavljanje prvog dijela ‘Službene Harry Potter kuharice - Slane i slatke čarolije‘ naše poznate dame odabrale su trendi modne kombinacije, a mi smo izdvojili najbolje!

Najčarobnija atmosfera sinoć je vladala Hrvatskim državnim arhivom gdje je održan party povodom predstavljanja Službene Harry Potter kuharice - Slane i slatke čarolije, a sve to povodom 20. obljetnice premijere prvog filma o Harryju Potteru. Prvo izdanje knjige koju je pripremilo izdavaštvo Lumen nisu propustila prelistati najpoznatija lica domaće scene čije modne kombinacije gotovo da su zasjenile genijalne dekoracije magičnog eventa.

'All black everyrthing'

Monotoniju jednostavnog crnog odijela ispod kojeg je nosila crnu majicu s bijelim detaljem, nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić "razbila je" popularnom bež Jacquemus torbicom i salonkama s velikim "dijamantnim" detaljima. Kombinacijom crvenog ruža i raspuštene kose s blagim uvojcima, Anita je izgledala poput filmske dive.

Čitajte i: Kakva modna večer! Jelena Veljača i Vito u elegantnim kaputima, Sovilj u popularnim samtericama, a Borna u ‘animal‘ printu

image

Anita Dujić

JOHN PAVLISH

U sličnom tonu zasjala je i bivša manekenka, a sada uspješna poduzetnica i dizajnerica interijera, Iris Pinjuh Androšević koja se pojavila u crnoj kombinaciji začinjenoj zemljanim nijansama - torbicom maslinasto zelene boje, smeđim čizmama do koljena i trendi modelom kape sa sitnim zlatnim detaljima.

image

Iris Pinjuh Androšević

JOHN PAVLISH

Crno bijeli trend

Na večeri posvećenoj omiljenom čarobnjaku kao da je dress code nalagao pravilo crno bijelih kombinacija, a koje nisu kršile ni modna i beauty influencerica Dora Predojević, niti dizajnerica Lana Puljić, kao ni influencerica Pamela Smoljanić koje su sjajno iskombinirale te dvije "ne-boje".

image

Dora Predojević

JOHN PAVLISH
image

Pamela Smoljanić

JOHN PAVLISH

Sezonskim "must have" dodatkom - Jacquemus bijelom torbicom, Pamela Smoljanić je upotpunila outfit sačinjen od košulje-haljine na crno-bijele kockice s upečatljivim remenom kojim je istaknula struk, a trendi kockastog uzorka u svojem modnom odabiru pridržala se i Dora Predojević koja je čizmice do koljena takvog printa iskombinirala s kožnim kratkim hlačicama visokog struka, crnom dolčevitom i predimenzioniranim crnim sakoom.

Čitajte i: Ovo može samo ona! Kraljica Letizia majstorski nosi boje, a njezina najnovija kombinacija savršena je za tmurne jesenske dane!

image

Lana Puljić

JOHN PAVLISH

Čitavu modnu priču influencerica je zaokružila ljubičastom torbicom popularnog oblika mjeseca. Lana Puljić obukla je široke bijele hlače i jednostavnu crnu dolčevitu, a dizajnerske vještine pokazala je odabirom upečatljive zlatne ogrlice i salonkama cvjetnog uzorka uz koje je uklopila svoju verziju Jacquemus torbice boje mente u najsvjetlijoj nijansi.

Narančasta koja vrišti modnu odvažnost

Crnu boju odabrala je i TV urednica i novinarka Lana Pavić koja je obukla crnu haljinu i vrećaste čizmice do koljena, no u čitav stajling odlučila je uplesti dozu modne odvažnosti pa je look zaokružila narančastim kaputom ravnog kroja.

image

Lana Pavić i Marko Kožul

JOHN PAVLISH

Ni glumica i umjetnica Ana Marija Žužul nije išla daleko od jesenskih nijansi pa se na eventu rapsodije okusa pojavila u uskoj crnoj haljini prošaranoj vezovima zlatnih nijansi i čipkastih rukava, dok je od obuće izabrala niske gležnjače sa sitnim zakovicama.

image

Ana Marija Žužul

JOHN PAVLISH

U ležernom izdanju koje odgovara kavi u gradu, ali i učionicama Hogwartsa, pojavila se pjevačica Nika Turković iskombiniravši oversized džemper smeđe boje s bijelom kragnom od košulje i mini široku suknju te ravne crne čizme s chunky potplatom i žutim detaljima. Čitav je "look" zaokružila s bijelom Prada torbicom i frizurom sa šiškama koje su dodatno naglasile njezin mladenački duh.

image

Nika Turković

JOHN PAVLISH
Linker
26. travanj 2024 03:27