Udružene zvijezde

Iva Šarić, Zoran Šprajc i Ivica Šurjak ove jeseni šetaju u istom odjevnom komadu - ne bez razloga!

Lijepu novinarku, televizijskog voditelja i legendarnog nogometaša spojile su hoodice kreatorice Monike Sablić. Osim što je riječ o trendovskom komadu, poznata je trojka na ovaj način podržala trenutačno najvažniju nacionalnu akciju.

Iva Šarić, Zoran Šprajc i Ivica Šurjak očito imaju sličan modni ukus s obzirom da su za đir po gradu odabrali istu hoodicu. No, iza ove modne igre krije se nešto mnogo važnije - a to je njihov stav o potrebi cijepljenja protiv covida.

"VACCINATED", odnosno "cijepljeni" - poručuju Iva, Šprajc i Šurjak svojim izborom hoodica splitske kreatorice Monike Sablić, koje ne mogu biti aktualnije.

U trenutku dok broj zaraženih od koronavirusa raste iz dana u dan, svaki prst gore za cijepljenje svakako je za pohvalu. Ovo mišljenje dijeli i Monika, koja je krajem ljeta s istom porukom dizajnirala i majice.

image

Zoran Šprajc

PRIVATNI ALBUM

- Za njih me nadahnula podijeljenost u našem društvu oko cijepljenja. Reakcija je bila toliko dobra da sam odlučila ideju dalje razvijati. I hoodice, kao i majice, dolaze u jednoj veličini za žene i muškarce - kazala nam je Monika, ponosna što su i ovaj njezin modni projekt podržali mnogi poznati, uz Šprajca, Ivu i Šurjaka.

image

Goran Sablić

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Snažna poruka iz Splita: Monika Sablić oduševila majicom s temom o kojoj svatko ima mišljenje

- Komentari su i ovoga puta jako pozitivni. Posebno mnogo lajkova na mom službenom Instagramu je skupila Iva koja je odabrala crnu i bijelu hoodicu - sretna je Monika, koju s zaručnicom Dinamovca Brune Petkovića veće dugogodišnje prijateljstvo.

image

Iva Šarić

PRIVATNI ALBUM
image

Ivica Šurjak

PRIVATNI ALBUM

Jedna od najpopularnijih splitskih dizajnerica, koja je ljetos proslavila desetljeće postojanja njezinoga modnog brenda, uz ove casual komade već ima nove adute i večernje izlaske. Nedavno je predstavila šljokičaste sakoe u trendovskoj ljubičastoj boji, a idući tjedan snima novu mini kampanju. Kako kaže, ovo joj je doba godine jako inspirativno te gotovo da ne izlazi iz svog atelijera na Bačvicama, što može zahvaliti i velikoj podršci supruga Gorana, nekadašnjeg nogometaša i sportskog trenera te, također, jednog od ambasadora za njezine "kreacije sa stavom".

image

Monika Sablić

PRIVATNI ALBUM
Linker
17. travanj 2024 03:09