mini mama

Dva desetljeća nakon slavne mame krasi slavnu naslovnicu: Leni Klum ima samo 16 godina i već osvaja svijet

Dvadeset godina nakon što je manekenka Heide Klum zablistala na naslovnici njemačkog magazina Glamour, ta čast je pripala njezinoj kćeri Leni koja uvjerljivo kroči maminim stopama.

Njemački magazin Glamour slavi svojih prvih 20 godina, a uredništvo je odlučilo kako će to proslaviti naslovnicom s manekenkom u usponu koja polako, ali sigurno svojom ljepotom osvaja svijet – baš kao što je to pošlo za rukom njezinoj slavnoj majci prije točno dva desetljeća.

Ovo je prva samostalna naslovnica Leni Klum nakon što je zajedno s majkom Heidi debitirala za njemački Vogue početkom godine. Sada pozira sama u haljini cvjetnog uzorka predimenzioniranih rukava, a mediji pišu kako je izgledala poput ‘mini mame‘.

Pusa u usta ne sviđa se svima: Slavne mama i kći, Heidi i Leni, opet pokazale koliko se vole

"Hvala svima koji su moju prvu samostalnu naslovnicu učinili tako posebnom. Čast mi je podijeliti ovo s mojom mamom koja je bila prvi model naslovnice Glamour Germany", napisala je Leni na Instagramu uz fotografiju naslovnice. Otkrila je u videu na društvenim mrežama i kako ju je majka pratila u svlačionicu te bila uz nju kao najveća potpora. Ipak, otkrila je u kojim situacijama joj mama stvara neugodnosti pa je bez dlake na jeziku kazala: ”Kada me ostavi ispred škole, a iz automobila trešti glasna muzika. Kada vidi moje prijatelje obično još dodatno pojača zvuk i počne pjevati kroz prozor. Srećom, škola je neko vrijeme bila on line pa sam bila pošteđena”.

Leni je također podijelila originalni cover Glamour Germany s Heidi.

Heidi (47) je pak objavila naslovnu sliku na svom Instagramu napisavši: "Ne mogu biti ponosnija na tebe @leniklum ❤️."

Dobri geni Leni Klum: Modna kraljica konačno je dala zeleno svjetlo svojoj nasljednici

Linker
19. travanj 2024 15:43