SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Must have

Baloner iz nove Victoria Beckham x Mango kolekcije veliki je hit, nije mu odoljela ni Sienna Miller

Poznata glumica i inače vrlo rado nosi kreacije britanske dizajnerice, a ovog se puta odlučila za komad iz njezine suradnje s poznatim španjolskim high street brendom.

Poznata glumica i inače vrlo rado nosi kreacije britanske dizajnerice, a ovog se puta odlučila za komad iz njezine suradnje s poznatim španjolskim high street brendom.

Nova Victoria Beckham x Mango capsule kolekcija, koja je već pri samoj najavi izazvala veliku pozornost javnosti, u kratkom je vremenu nakon izlaska na tržište postala jedna od najuspješnijih modnih suradnja celebrityja i high street brendova. Dekonstruirane siluete, materijali visoke kvalitete i tradicionalni komadi mnoge su oduševili na prvi pogled, a to dokazuje i činjenica kako je kolekcija već u prvoj minuti prodaje "srušila" službenu stranicu brenda.

Veliki broj komada iz kolekcije već je odavno rasprodan, a jedan od komada koji su među najprodavanijima jest dugački baloner od 100-postotnog pamuka. Da je riječ o hit modelu dokazuje i engleska glumica Sienna Miller koju su u ležernoj šetnji u Londonu fotografi "uhvatili" upravo u baloneru iz spomenute Victoria Beckham x Mango kolekcije.

image

Sienna Miller i inače rado nosi Victorijine kreacije

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Stylish bež baloner 42-godišnjakinja je iskombinirala na bazične traperice ravnog kroja i lakirane kožne špic čizme u bordo nijansi, dok je look dodatno upotpunila visećim zlatnim naušnicama te sunčanim naočalama četvrtastih okvira.

Poznata glumica koja je imala uloge u brojnim filmskim uspješnicama kao što su "Alfie", "Paklena kuhinja" i "Snajperist", i inače rado nosi kreacije s potpisom legendarne Spajsice, a ovog se puta odlučila za bezvremenski statement komad koji je neizostavan dio u svačijoj garderobi. Naime, baloner je jedan od odjevnih komada koji savršeno pristaje gotovo svakoj prilici pa ga tako jednako rado nosimo na svakodnevne i casual lookove, kao i one nešto elegantnije.

image

Victoria Beckham x Mango dugački baloner od 100 % pamuka (300 eura)

MANGO

Ovaj baloner iz najnovije suradnje Victorije Beckham i španjolskog high street brenda prodaje se po cijeni od 300 eura, a moguće ga je pronaći u svim odabranim Mango trgovinama ili ga naručiti na njihovom službenom webshopu.

Linker
03. svibanj 2024 15:44