Ubaci malo boje

Tajna dobrog raspoloženja: Antonija Mišura Sandrić blista u ležernoj kombinaciji i prava je inspiracija

Košarkašica je pokazala kako se nositi s tmurnom zimom i veselom odjećom unijeti dobro raspoloženje u svaki dan.

Ako se na dobro raspoloženje može utjecati bojama i izborom odjeće onda je naša košarkašica Antonija Mišura Sandrić prvakinja u širenju pozitive. Bezličan, zimski dan ova je sportašica i mlada majka iskoristila za boravak na otvorenom - no po svojim pravilima. U trenirci, tenisicama i teddy kaputu, Antonija je više nego itko drugi ovih dana na Instagramu utjelovila proljeće.

Unikatnu i handmade trenirku, obojanu tie-dye tehnikom upotpunila je trendi teddy kaputom, jarko žute boje.

Dok se mama odmara s papirnatom šalicom kave 'za van' poručila je da su joj na pameti samo dobre vibracije i pozitiva. Košarkašica je naime otkila da trenirka koju nosi dolazi iz studija "Good Vibes".

Čitajte i: Neodoljiva mamina damica: Antonija Mišura Sandrić i njezina Tara pravi su modni tandem

Uvijek dotjerana i elegantna Antonija, pokazala je da joj odlično pristaju i manje formalne i otkačene kombinacije.

Think pink!

Pokazala je to i prije nekoliko dana, kada je sunčan dan iskoristila za šetnju i posjet svom terenu, odnosno košarkaškom igralištu. Za tu je priliko odabrala prljavo-ručičastu boju od glave do pete. Te je sportske tajice savršeno uparila s pernatom jaknom slične nijanse, a završni dodir bila je jednostavna vunena kapa.

Ponosna Antonija na igralište je dovela svoju mezimicu Taru. Djevojčica koja će početkom veljače navršiti godinu dana, uz maminu pomoć već je zakoračila na sportski teren. Malena dama, i ovog je put, bila modno usklađena s mamom - odjevena u nježno ružičaste nijanse s bijelim tenisicama.

Čitajte i: U domu najljepše hrvatske sportašice! Antonija Sandrić uživa s kćerkicom: 'Tara je slika i prilika tate'

Linker
20. travanj 2024 06:22