John Pavlish
vrući noćni izlazak

Svi su s razlogom gledali u hit ljetne haljine Fani, Anamarije i Jelene

Da je haljina idealan odabir za svaki večernji izlazak pokazale su poznate Splićanke: Jelena Rozga, Fani Čapalija i Anamarija Asanović odabrale su taj klasik i zablistale u tri potpuno različita modela.

U odličnoj atmosferi vruće splitske noći u zabavnom programu i Grey Goose koktelima u beach clubu Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav uživala su i brojna imena društvenog života poput Jelene Rozge, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Sandre i Ivana Ledenko i brojnih drugih.

Bivša misica Fani Čapalija je zablistala u bijeloj haljini izuzetno ženstvenog i lepršavog kroja koju je kombinirala s japankama, haljina Anamarije Asanović s uzorkom limuna otkrivala je njezina ramena, dok je ona Jelene Rozge pratila njezinu zavidnu liniju, ali je imala zanimljive puf rukave. Dame su se odlučile za sasvim različit tip haljine i svaka je plijenila pažnju.

John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

Splićanke su stigle na party beach kluba Gooshter kojeg od sada krasi slamnata skulptura guštera za koju je zaslužan akademski kipar Nikola Faller, a koje je već sada postalo omiljeno Instagram mjesto za fotografiranje.

John Pavlish

Linker
20. travanj 2024 04:07