modna inspiracija

Sportski i ženstveno: Olja Vori prigrlila trend o kojem se najviše pričalo u 2020.

Olja Vori poznata je po svojoj ljubavi prema isprobavanju najnovijih modnih trendova, stoga ne čudi što je u 2021. uplovila lepršavo i opušteno, u komadu koji je bio apsolutni hit priteklih mjeseci, a čija će se vladavina nastaviti cijele zime.

Poznata splitska trendseterica Olja Vori trenutno se s obitelji nalazi u Zagrebu.

Supruga rukometaša Igora Vorija, prvi je dan nove 2021. godine obilježila fotografijom sa zagrebačkog glavnog Trga, na kojoj su s djecom pozirali ispred Manduševca.

Dok je muški dio ekipe za šetnju gradom odabrao neupečatljive zimske dame, Olja i kćerkica Nika odabrale su crvenu boju, koja tradicionalno privlači ljubav i blagostanje pri ulasku u novu godinu. Dok je Nika izgledala simpatično u crvenoj jaknici i smeđoj suknji, s pripadajućim detaljima u crvenoj boji, mama Olja je u svom prepoznatljivom stilu odabrala samo hit komade.

Olja je prigrlila trend trenirki koje su u 2020. bile najznačajniji modni komad, zbog utjecaja pandemije koja nas je natjerala da dane provodimo u kući, a modni stil fokusiramo na udobne i nosive komade u kojima možemo izgledati jednako dobro pred televizorom, ili skoknuti do dućana.

Mogli bi reći da je trenirka u 2020. zamijenila malu crnu haljinu, a gotovo da nema poznatog brenda high street ili visoke mode koji nije izbacio svoju inačicu tog udobnog dvodijelnog komada.

Uz crvenu trenirku, Olja je odijenula teddy kaput bež boje, a zatim krenula nizati zanimljive detalje - tenisice u 'dad shoes' stilu, torbicu koja se nosi oko struka, leopardskog uzorka te crnu kapu s velikim pomponom.

Fanovima je kratko poručila: "Sretna Nova godina!"

Linker
19. travanj 2024 20:51