wow!

Prvi glam look na Karibima: Kate Middleton zablistala u sjajnoj haljini poznatog brenda

Nakon posjeta farmi čokolade i penjanja po majanskim građevinama, kraljevskom paru pripala je čast prisustvovati posebnoj zabavi kako bi proslavili belizejsku kulturu.

Princ William i vojvotkinja Catherine trenutno su na kraljevskoj turneji po Karibima kako bi obilježili kraljičin platinasti jubilej, odnosno 70 godina na britanskom tronu. U nedjelju su sletjeli u Belize, gdje su posjetili farmu čokolade, okušali se u mljevenju kakaa, degustirali vruću čokoladu te se družili i plesali s mještanima. Ovoga puta, kako smo pisali, nisu poveli sa sobom svoje troje djece za koje je Kate rekla da će sigurno biti ljubomorni što se njihovi roditelji goste najfinijom čokoladom.

Nakon dana prepunog zabavnih aktivnosti, kraljevski supružnici prisustvovali su posebnoj zabavi na mayanskim ruševinama u Cahal Pechu kako bi proslavili belizejsku kulturu.

image

Princ William i vojvotkinja Catherine na zabavi na majanskim ruševinama.

STEPHEN LOCK/I-IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za tu prigodu sredili su se od glave do pete, a posebno očaravajuća bila je vojvotkinja u sjajnoj ružičastoj haljini britanskog brenda The Vampire's Wife kojeg je osnovala Susie Cave, supruga glazbenika Nicka Cavea.

Čitajte i: William i Kate uživaju na Karibima: Melju kakao, piju vruću čokoladu i plešu s mještanima

Osim što je boja haljine intenzivna, a sjajan materijal djeluje vrlo glamurozno, poseban šarm daju joj i rukavi s volanima koje Kate odlično nosi. Uz ovu posebnu kreaciju Kate je nosila srebrne Jimmy Choo sandale modela Mimi 100 Silver Metallic Nappa koje je već furala u mnogim prilikama. Jest da je teško hodati u štiklama po neravnom tlu, ali Kate je i to uspješno savladala.

Umjesto romantičnih uvojaka koje često nosi, vojvotkinja je ovoga puta nosila ravnu frizuru kako bi statement naušnice brenda O'nitaa London došle do izražaja, a sve je zaokružila torbicom s tradicionalnim majanskim vezom. Princ William, s druge strane, ostao je vjeran svom plavom sakou, hlačama i mokasinama, a tu kombinaciju bira za mnoge prigode.

image

Kate je uz sjajnu haljinu nosila torbicu s majanskim vezom.

STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea susreli su se s čelnicima zajednice, poznatim Belizejcima i članovima vlade, a princ je održao i govor.

Čitaje i: Kate Middleton još je jednom prekršila ustaljene konvencije i pokazala da leopard uzorak itekako može biti elegantan

"Catherine i ja smo oduševljeni što smo večeras ovdje s vama u Belizeu na početku našeg prvog službenog posjeta Karibima. Niste mogli odabrati ljepši ambijent nego ovaj u Cahal Pechu. Ranije danas također smo imali priliku posjetiti neobične ruševine u Caracolu, duboko u džungli, i začuditi se domišljatosti vaših predaka Maja. Ova su mjesta svjedočanstvo duge i ponosne povijesti i kulture Belizea. A penjanje po svim tim stubama vrlo je dobra vježba!", rekao je William.

Linker
19. travanj 2024 19:05