Prigodna boja

Profinjena do kraja: Melania Trump s dužnosti prve dame odlazi u komadu koji želimo u ormaru!

Uskoro bivša prva dama SAD-a ostala je vjerna svom osebujnom stilskom izričaju kojeg ponosno nosi do kraja suprugovog mandata. Kako je oduvijek voljela dizajnerske komade, teško da će ih se odreći nakon što ode iz Washingtona.

Uloga prve dame SAD-a za Melaniju Trump uskoro dolazi svom kraju, no Melania ne bi bila Melania da se ne potrudi otići sa stilom. Kroz sve ove godine uvijek nas je iznenađivala svojim modnim kombinacijama, od kojih su neki podigli puno prašine (sjetite se samo jakne na kojoj piše 'Mene nije briga, a vas?'), dok je većina njih bila za čistu peticu.

Melania se uvijek trudila ostaviti najbolji dojam, barem u stilskom smislu, te je djelovala elegantno i profinjeno i nimalo dosadno. Već naprotiv, svojim outfitima redovito je uspijevala zasjeniti prve dame drugih zemalja, razne diplomate i goste Bijele kuće, a najviše je pažnje krala svom suprugu Donaldu Trumpu.

image
Melania je pri dolasku u bolnicu nosila i zaštitnu masku koju je potom skinula kada je djeci čitala priču.
JACQUELYN MARTIN/AFP/PROFIMEDIA

Bivša manekenka je za jedan od svojih posljednjih angažmana kao prve dame posjetila djecu u dječjoj bolnici u Washingtonu, gdje im je čitala božićne priče i obradovala ih poklonima. Za tu prigodu odjenula je baloner prigodne blagdanske boje koji se veže u struku i ističe njezinu manekensku liniju koju njeguje sve ove godine.

Riječ je o kreaciji od brušene kože dizajnerice Diane von Furstenberg, a cijena balonera je oko 15 tisuća kuna. Uz njega nosila je salonke na petu s uzorkom zmije s potpisom njezinog omiljenog dizajnera cipela Manola Blahnika.

I dalje na meti kritika

Iako je pri dolasku nosila i crnu zaštitnu masku, skinula ju je kada je krenula čitati božićnu priču, zbog čega su je prozvali na društvenim mrežama jer je "ugrozila krhko zdravlje oboljele djece". Ipak, s njom je u sobi bilo samo dvoje mališana, dok su drugi priču slušali putem videoprijenosa.

Ostalo je nešto više od mjesec dana do isteka Trumpovog mandata, točnije do 20. siječnja za kada je zakazana inauguracija novog predsjednika Joea Bidena. Melania zbog toga već neko vrijeme iskorištava svaki slobodan trenutak kako bi organizirala život svoje obitelji nakon odlaska iz Washingtona. S Trumpom i sinom Barronom preselit će se na njihovo imanje na Floridi, a prema nekim izvorima, već je bila u obilasku škole u koju će uskoro upisati sina.

Linker
19. travanj 2024 00:31