VJEČNA MODNA INSPIRACIJA

Poput trendi školarke: Beyonce oduševila nesvakidašnjim modnim izdanjem!

Slavna pjevačica održala je modnu lekciju u skrivenom dvorcu gdje je pozirala u outfitu koji nevjerojatno nalikuje na škoslke uniforme.

Američka pop diva Beyonce još je jednom dokazala da ne postoji modna kombinacija koja na njoj neće poprimiti sasvim novu dimenziju.

Posljednjom fotografijom na Instagramu glazbena, ali i modna diva oduševila je pratitelje pozirajući u outfitu nalik školskoj uniformi - u sivoj teniskoj suknji na prugice i kratkom sivom dolčevitom uz tijelo kojom je istaknula zavidnu liniju u četrdesetoj.

Modna kombinacija inspirirana školskom uniformom

Čitajte i: Vrijedna kao pčelica: Beyonce se ozbiljno posvetila svom hobiju, razvija biznis s pčelama i konopljom

Pjevačica koja kao da ne stari cijeli je outfit upotpunila tenisicama i prugastim čarapama koje su se savršeno nadopunile na crvene, bijele i zelene prugice njezinog kompletića. Čitavu "sportsku" kombinaciju u kakvima ju rijetko viđamo, Beyonce je uparila s malom Guccijevom torbicom Ophidija preko tijela i trendi sunčanim naočalama, dok je kosu oblikovala u blage kovrče.

Dobitnica Grammyja setom fotografija na Instagramu otkrila da je pozirala u knjižnici dvorca čiju lokaciju je ipak odlučila zadržati u tajnosti.

Slavna pjevačica nedavno je obožavatelje počastila i novom pjesmom - "Be Alive", a ujedno i soundtrackom za nadolazeći film Willa Smitha - King Richard.

"Brak filma i pjesme je vrsta magije kojoj nema premca u zabavi", prokomentirao je glumac za Entertainment Weekly pjesmu optimističnog i pobjedničkog tona za film koji je danas stigao u kina i na HBO Max.

Linker
25. travanj 2024 15:00