Diana Viljevac Instagram
Iz mog ormara

Omiljena domaća dizajnerica: Ovisna sam o tenisicama i blejzerima, a od trendova ne mogu smisliti samo jedno

Prepoznatljivo lice s hrvatske modne scene, Diana Viljevac otkrila nam je u kakvom će se kupaćem kostimu kupati ovog ljeta, koji je njezin posljednji 'shopping ulov' i zašto slip haljinu smatra it-komadom za aktualnu sezonu.

Mlada hrvatska dizajnerica Diana Viljevac poznata je po kreacijama u ženstvenom stilu, glamuroznim večernjim haljinama pročišćenih linija i atraktivnim torbicama koje ostavljaju bez daha.

Privatno također preferira damske komade, poput haljina midi duljine i bezvremenskih blejzera, a od štikli više voli udobne natikače s niskom petom i tenisice u kojima s poslovnog sastanka može skoknuti ravno u teretanu.

Hanza Media

U svom profinjenom showroomu u Šenoinoj ulici 11 u Zagrebu, dizajnerica nam je pokazala svoje hit komade za ljeto 2018. među kojima prevladavaju prirodni materijali, zemljani tonovi i trendi uzorci.

Od modnih dodataka najčešće nosi jednostavne i decentne komade, poput tankih ogrlica s privjeskom koje potpisuje njezina sestra Iva, s kojom često razmjenjuje modne savjete. "Ona voli minimalizam kao i ja pa se odlično upotpunjujemo", rekla nam je Diana.

Simpatična dizajnerica u razgovoru nam je otkrila i koji outfit najviše voli vidjeti na muškarcu, koji modni trend nikako ne može prihvatiti i kakav je badić odabrala za ljetovanje s dečkom.

Linker
17. travanj 2024 17:07