Ostvario dugogodišnji san

O ovom modnom dodatku Tarika Filipovića ne prestaje se pričati: Doznali smo tko stoji iza svega!

Popularni glumac i televizijski voditelj pohvalio se dioptrijskim naočalama koje su dizajnirane specijalno za njega, a slična linija vrlo brzo će se naći u prodaji diljem Hrvatske. Samo za Gloria.hr ispričao je kako se odlučio na ovaj korak - koji mu već priskrbio pohvale i svjetski poznatih glumačkih zvijezda.

Tko god je ovog tjedna gledao HRT-ov kviz „Tko želi biti milijunaš” nije mogao ne primijetiti da voditelj Tarik Filipović ima nove - naočale. Iako je oduvijek poznat po sklonosti neobičnim modelima, ove su pomele prijašnju konkurenciju jer je na njima sve atraktivno, od boje do četvrtastog oblika.

image

Tarik Flipović i njegove crvene naočale.

TARIK FLIPOVIĆ

"Baš mi je drago da ste uočili naočale što znači da sam napravio odličan posao", oduševljeno nam je rekao Tarik kad smo ga nazvali da ga pitamo o njegovom novom modnom dodatku, koji se ne prestaje komentirati. Kako nam je ekskluzivno otkrio, riječ je o naočalama koje su prilagođene njegovom stilu i tako je nastala linija 'custom made for Tarik Filipović', a dizajnirao ju je slovenski brend Laibach&York.

- Oblik je prilagođen mom licu, a osim u crvenoj boji napravili smo ih u još šest: bijeloj, žutoj, dvjema plavima, zelenoj i boji cementa", istaknuo je Tarik, a slični okviri za naočale moći će se kupiti vrlo skoro i to u optičkim radnjama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Makarskoj , Karlovcu i Ivanić Gradu.

image

Naočale će se moći kupiti u optičkim radnjama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Makarskoj , Karlovcu i Ivanić Gradu.

TARIK FLIPOVIĆ

Čitajte i: Tarik Filipović o licu bez podbratka! Glumac o estetskom zahvatu o kojem je iskreno progovorila i Linda Evangelista

"O vlastitoj liniji okvira za naočale sanjam već dulje vrijeme. Svi znaju da mi je to modni fetiš. Nekada sam ih imao preko sto. Puno sam ih podijelio, a dosta ih je prodano na aukcijama s kojih je novac išao u humanitarne svrhe. Trenutačno ih u svojoj kolekciji imam pet, šest, no sada ću s ponosom nositi ove svoje modele", našalio se Tarik, presretan što su njegov dizajn već pohvalili neki kolege.

image

Naočale su zaštitni znak Tarika Filipovića.

TARIK FLIPOVIĆ

Naime, zagrebački glumac i voditelj već mjesec dana boravi u Španjolskoj gdje snima film „42 sekunde”. Tarik u filmu tumači jednu tri glavne muške uloge, legendarnog hrvatskog vaterpolistu Dragana Matutinovića, a jednog od likova igra i zgodni Španjolac Jamie Lorente iz Netflixove serije „Kuća od papira”.

Linker
09. travanj 2024 22:04