Stil koji volimo

Neodoljive modne kombinacije Olivije Wild: Izabrali smo nekoliko njezinih najboljih lookova

Nova djevojka pjevača Harryja Stylesa itekako mu može parirati modnim stilom. Njezin zaštitni znak su boho haljine, a osim njih odlično nosi sve uzorke i žive boje.

Stil glumice Olivije Wilde oduvijek je bio osebujan i vrijedan divljenja, a sada je ponovno došao u fokus. Naime, Olivia je zbog veze s miljenikom tinejdžerica, pjevačem Harryjem Stylesom, nanovo došla pod povećalo javnosti te se njezin izgled raščlanjuje u mnogim medijima.

A kako i ne bi kada je riječ o ženi nesvakidašnje ljepote i šarma. Njezine upečatljive crte lica posebno s pamte, baš kao i neobično plave oči koje savršeno ističe smokey eye tehnika look.

No, najviše komplimenata dobiva zbog neodoljivih stilskih kombinacija u kojima pobija konkurenciju na crvenom tepihu. S obzirom na ono što smo vidjeli kroz godine, Olivia obožava kombinirati moderne s vintage komadima i ne preže od živih boja i kontrasta. Za dozu inspiracije koja nikada nije na odmet, pronašli smo nekoliko njezinih najboljih izdanja.

image
Boho haljine njezin su zaštitni znak.
IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Boho chic

Boho haljine su joj čest izbor za važna događanja i to ne bez razloga - odlično joj stoje! Haljina šivana po mjeri s potpisom brenda Etro ostavlja romantičan, ali moćan dojam. Tu je još i ogrlica s velikim privjeskom od zelenog kamena i zlatnih detalja koja naglašava zlatne niti na haljini.

image
Olivia Wilde na 2020 Film Independent Spirit Awards dodjeli nagrada.
RODIN ECKENROTH/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Pruge i točke? Zašto ne!

Odijelo je već odavno prestalo biti samo dio muške garderobe. I žene u njemu mogu izgledati i ženstveno i moćno i profesionalno, pogotovo ako ga "ukrase" neočekivanim komadom. Olivia je briljirala prugastim odijelom i bluzom na velike točke kojoj dodatan šarm daje "puss bow" mašna.

image
Olivia odlično fura bazične komade!
IMAGES/PROFIMEDIA JOHN NACION/STARMAXINC.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Kraljica basic komada

Olivia je mnogo puta dokazala da izvrsno slaže basic komade i postiže da oni izgledaju dostojno svakog eventa i crvenog tepiha. Običan t-shirt s natpisom, sivi kaput s naglašenim ramenima, crne kožnate hlače i kožnate gležnjače ultimativni su outfit koji pali svaki put, a s tek malo truda.

image
Olivia Wilde u šetnji s kćeri Daisy.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ljubiteljica živih boja

Čak i kada ide u šetnju sa svojom kćerkom Daisy, glumica voli uskočiti u fora komade. Ova haljina na volane u tri boje vrlo dobro naglašava njezinu vrckavost i mladenački šarm.

image
Tamnocrvena glamurozna haljina odlično ističe Olivijinu put.
KATHY HUTCHINS/KATHY HUTCHINS NEW/PROFIMEDIA

Dama u crvenom

Za glamurozni događaj nikada ne možete pogriješiti s crvenom bojom, što zna i Olivia kojoj ova vatrena boja odlično stoji jer radi kontrast s njezinom blijedom puti i plavom kosom. Dubok dekolte na ovoj šljokičastoj daje seksi notu, a dugi rukavi profinjenost.

image
Čak joj i metalik lookovi dobro stoje.
IMAGESPACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Metalik je kul

Što god stavi na sebe, njoj stoji! Pa čak i metalik zlatna boja jer, baš kao i crvena, odgovara Olivijinom tenu. U kombinaciji sa zlatnim sandalama na platformu i laganim, smeđim smokey eye šminkom na očima Olivia je ponovno bila glavna na crvenom tepihu.

image
Tie-dye više nije rezerviran samo za tinejdžerice, već ga mogu isfurati i zrelije dame.
CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Nebeski tie-dye

Tie-dye haljina u plavo-bijeloj boji neuobičajen je izbor za Oliviju, no ni s njom nije pogriješila. Puf rukavi, široki remen i gumbići daju joj vintage štih, dok je bijela torbica u obliku kutije moderni detalj.

image
Karirani uzorak plus obična majica - kombinacija za pamćenje!
PHILLIP FARAONE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Karirano je uvijek 'in'

Za event koji je u sklopu svog brenda Goop organizirala bivša glumica Gwyneth Paltrow, njezina kolegica Olivia pojavila se u kariranom odijelu kojeg odmah želimo u ormaru! Ovim lookom je pokazala kako na svjež način nositi običnu bijelu majicu. Divno!

image
Olivia zna kako istovremeno biti i seksi i elegantna.
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Saten za kraj

I za kraj, jedan vrlo hrabar look. Već smo se uvjerili da Oliviji dobro stoji crveno, a u ovom izdanju pokazala je kako je moguće istovremeno biti i seksi i elegantan. Odjenula je čipkasti grudnjak koji se nazire ispod satenskog odijela. Stajling je zaokružila crnom torbicom i zlatnim nakitom. Ovaj look "krademo" čim se situacija s koronom malo smiri!

Linker
20. travanj 2024 02:55