LJUBAVNI SKLAD

Na premijeru je najljepše - u paru! Ljubav cvjeta kod Jelene i Momčila, Nataše Janjić Medančić i supruga, Tare Thaller i dečka Farisa...

Komedijom ‘Deset u pola‘ Danisa Tanovića zatvoreno je 19. izdanje Zagreb Film Festivala, a brojni poznati nisu propustili posljednju večer, u prvom redu, brojni glumački parovi.

Kako bolje provesti subotnju večer od odlaska u kino? Naši brojni poznati, poglavito glumci, dokazali su kako je kino projekcija primamljivi izlazak, pogotovo kada se radi o zatvaranju Zagreb Film Festivala u Kinu SC-a kojem se prikazuje film redatelja Danisa Tanovića "Deset u pola". Riječ je o komediji u kojoj Zagrepčanka u Sarajevu želi pojesti najbolje ćevape, a oko toga se rasplete cijela priča. To je taj humor koji nam je nedostajao na ovim prostorima. Na hrvatsku premijeru filma koji u kina dolazi 2. prosinca brojni poznati većinom su stigli u društvu svojih "boljih polovica".

Jelena Otašević Babić i Momčilo Otašević

Glumački par u ležernom izdanju zajedno smo vidjeli nakon dugo vremena, a nije ni čudno da je u njihovim privatnim životima sve manje slobodnog vremena budući da je Momčilo na snimanju serije te se bavi promocijom novih filmova "Po tamburi" i "Poslije zime", a Jelena je posvećena djeci, ponajviše malenom Jakši koji uskoro slavi prvi rođendan. Odmak od posla dobro im je došao. Jelena je ispod ružičastog vunenog kaputa odjenula crnu kombinaciju, a njezin je suprug bio puka suprotnost. Ukomponirao je maslinasto-zelene hlače i plavi kaput.

image

Jelena Otašević Babić i Momčilo Otašević

JOHN PAVLISH

Goran Navojec i Marija Škaričić

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca Goran Navojec u posljednje vrijeme može biti jako zadovoljan. Ima ulogu u hit filmu regionalne produkcije "Južni vetar: Ubrzanje", a pojavljuje se i u filmu "Deset u pola". Filmski trijumf proslavio je s partnericom i glumicom Marijom Škaričić, a glumački par odlučio se za nešto ležernije izdanje. Da ove sezone volimo bijele komade iz ormara, dokazala je upravo Marija odjenuvši pletenu bijelu tuniku.

image

Goran Navojec i Marija Škaričić

JOHN PAVLISH

Marijana i Josip Mikulić

Glumica koja nas gotovo uvijek na društvenim mrežama "kupi" sa svojom iskrenošću o tome kako joj izgleda obiteljska svakodnevica, ove je subote, uz brojne obaveze oko trojice sinova, ipak sa suprugom Josipom pronašla i ponešto slobodnog vremena za njih dvoje. Bila je dama u crnom, a look je upotpunila s popularnim konavoskim naušnicama.

image

Mare Mikulić sa suprugom

JOHN PAVLISH

Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Medančićem

Domaća glumica ove je jeseni krenula u nove životne pobjede jer se nakon porodiljnog dopusta vratila na set, odnosno snima seriju u Srbiji. To joj je bio prvi put da se na duže vrijeme odvojila od obitelji, a u intervjuu za Gloriju priznala je kako joj nimalo nije bilo lako. Subotnju večer provela je u središtu glumačkog događanja u Zagrebu, a oduševila nas je svojom razigranom modnom kobinacijom s crvenim detaljem - preslatkom crvenom beretkom.

image

Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom

JOHN PAVLISH

Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić

Gdje god da se pojave, glazbenica i glumac te redatelj, prvenstveno će mamiti poglede zbog svojeg odvažnog modnog stila, a nisu razočarali niti sada. Mirna je kožne detalje - baloner i čizme, upotpunila s cvjetnom baršunastom haljinom, dok je Miran pozirao u crnim trapericama u trapez, bijelim čizmama te crnim šeširom.

image

Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić

JOHN PAVLISH

Tara Thaller i dečko Faris Pinjo

Domaća glumica koju smo imali prilike gledati u filmu "Svetica nemogućeg" pojavila se s dečkom Farisom Pinjom, kojem je tematika o sarajevskim ćevapima jako bliska budući da je i sam rodom iz Bosne i Hercegovine. Raspoloženi dvojac nije skrivao osmijehe, a nedavno su proslavili dvije godine veze. Dijele zajedničku profesiju - glumu, a oboje su i talentirani za glazbu. Tara je za premijeru odjenula bijele hlače 3/4 dužine, prošaranu plavu majicu, a poigrala se s tamnijim bojama na kaputu i čizmama na petu.

Čitajte i: Zagreb Film Festival završio uz dodjelu nagrada i svađu oko ćevapa: Evo tko je sve došao!

image

Tara Thaller s dečkom

JOHN PAVLISH

Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček

Psihoterapeutkinja Milana Vlaović Kovaček na premijeri je bila sa suprugom, producentom Borisom Kovačekom. Odabrala je klasični smeđi kaput, a obula je trenutačno najpopularniji model čizama - robusne čizme s predimenzioniranom gumenom potplatom.

image

Milana i Boris Kovaček

JOHN PAVLISH

Jelena Rozga i Ante Burazin

Partner Jelene Rozge na filmskoj večeri bio je njezin fitness trener Ante Burazin. Pojavili su se modno usklađeni, oboje u crnim dolčevitama, smeđim kožnim cipelama te u kaputima u također sličnoj boji.

image

Jelena Rozga i Ante Burazin

JOHN PAVLISH
Linker
16. travanj 2024 14:33