‘LICE SA ŠPICE‘

Mladenački ‘casual‘ outfiti, tenisice koje razbijaju monotoniju...Evo čime su nam ova lica sa špice privukla pažnju!

Ovotjedna lica sa špice - Maja Marija Komar, Ana Zeljko, Maja Paola Sestrić i Petar Kvirin Pokrajčić znaju kako jednostavne modne kombinacije učiniti efektnima!

U središtu događanja i najboljih modnih kombinacija, na zagrebačkoj špici za oko su nam zapela tri jednostavna, a efektna jesenska stajlinga koja smo odlučili uvrstiti u treću epizodu serijala 'Lice sa špice'.

Jednostavan mladenački modni izričaj

Šetajući zagrebačkom špicom u kafićima po Cvjetnom trgu rađaju se modne ideje inspirirane najnovijim trendovima koje nose poznata i manje poznata lica s ulica metropole. U casual jesenskim outfitima trgom su prošetale djevojke - Maja Marija Komar i Ana Zeljko koje su s nama odlučile podijeliti sve o svojem mladenačkom modnom izričaju.

image

Maja Marija Komar i Ana Zeljko.

IVANA NOBILO/CROPIX

Uske crne traperice s izvučenim nitima Maja Marija Kromar je uparila s dolčevitom od širokog pletiva, a čitavu modnu kombinaciju zaokružila je vječnim klasikom - crnom kožnom jaknom i smeđom Replay torbicom preko ramena.

Čitajte i: Mladi i odvažni! Ema i Irvin pozirali na zagrebačkoj špici i otkrili što im je inspiracija za ‘pomaknute‘ outfite

U stajling je uklopila i smeđe kaubojske gležnjače koje već sezonama kotiraju visoko na ljestvici trendova, a iste je za kavicu na špici izabrala i njezina prijateljica Ana Zeljko iz čije se modne kombinacije posebno isticao trendi lagani bijeli kaput od tvida ojeg je uparila sa sivim trapericama visokog struka i košuljom na vezanje.

Tenisice koje razbijaju monotoniju

Simpatične prijateljice u modi se najviše inspiriraju putem modnih časopisa i društvenih mreža, gdje inspiraciju nalazi i Petar Kvirin Pokrajčić koji je zbog svoje jednostavne, a modno odvažne kombinacije plijenio poglede na špici. Za šetnju kroz najprometniju ulicu u Zagrebu, Petar je izabrao dugi plavi trendi kaput, bijelu dolčevitu, uske traperice i upečatljive tenisice.

image

Petar Kvirin Pokrajčić.

IVANA NOBILO/CROPIX

Kapute smo odavno izvukli iz ormara, a još uvijek onu "tanju" verziju nosi Maja-Paola Sestrić, djevojka čija jednostavna modna kombinacija jednako odgovara atmosferi u poslovnom uredskom okruženju kao i na ležernoj popodnevnoj kavi.

Čitajte i: Što se nosi na zagrebačkoj špici: Za oko su nam ‘zapele‘ tri hrabre kombinacije

image

Maja Paola Sestrić.

IVANA NOBILO/CROPIX

"S obzirom na to da je vrijeme malo promjenjivo, odlučila sam se za čizmice koje su udobne prvo za hodanje, a nekako su i vedrijih boja da malo poboljšaju ovaj dan. Vrlo lagane stvari su na meni, obukla sam neki džemperić u boji zbog vedrine i hlače koje su neutralne i mogu se uklopiti u cjelokupni izgled", otkrila nam je svoj recept za udoban, a oku privlačan outfit simpatična Maja-Paola.

Linker
18. travanj 2024 10:46