Glavna na špici

Jedna od naših najuspješnijih missica 22 godine od izbora i dalje zrači: Ležerna izdanja joj najbolje pristaju

Ivana Petković Čevra ne pojavljuje se često u javnosti, ali kada konačno prošeta špicom, sve su oči uprte u nju. Najčešće je u potpuno opuštenim outfitima koji naglašavaju njezinu prirodnu ljepotu.

Bivša Miss Hrvatske Ivana Petković Čevra danas je poslovna žena i majka dvoje djece koju na zagrebačkoj špici nije teško primijetiti. Iako je većinom u ležernim izdanjima, privlači pažnju svojom prirodnom ljepotom i jednostavnošću.

Jedno takvo izdanje prošetala je i po Cvjetnom trgu - u trapericama, kaputu širokog kroja i Adidas tenisicama djelovala je vrlo opušteno, ali i spremno za poziranje našim fotografima. Kao i svaka moderna žena, od modnih dodataka imala je veliku shopper torbu i klasične sunčane naočale.

image
GLORIA SPEC
Zagreb, 200321.
Poznate osobe na zagrebackoj spici.
Na fotografiji: Ivana Petkovic Cavra.
Foto: Maja Jurovic/CROPIX
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Ivana je usput obavila i shopping te je vidno bilo odličnog raspoloženja. Široki kaputi poput njezinog već su nekoliko sezona hit komad za jesen i zimu jer ispod njih bez problema možemo furati debele pulovere pa nam neće biti hladno. U kombinaciji s nekim dobrim šalom mogu nositi cijeli outfit.

Podsjetimo, Ivana je davne 1999. godine osvojila titulu Miss Hrvatske, nakon što je Lejla Filipović (nekad Šehović) bila uvučena u skandal u kojem joj je oduzeta kruna.

Ivana je 2000. predstavljala Hrvatsku na svjetskom izboru za miss te je ušla među top 10 najljepših žena na svijetu, čime je jedna od najbolje rangiranih Hrvatica na svjetskim izborima ljepote.

Ivana je danas uspješna digital i PR menadžerica za jedan poznati beauty brend, a u prošlogodišnjem intervjuu za Gloriju Glam otkrila je što je za nju ljepota i kakva je njezina jutarnja i večernja beauty rutina.

"Možda će zvučati kao klišej, ali za mene je ljepota zaista ljepota duše. Iako volim vidjeti 'lijepo' u skladu, različitim formama i oblicama - u umjetnosti, glazbi, arhitekturi, dizajnu, sama forma bez sadržaja ne dopire do mene. Ljepota je za mene čistoća duše koja se vidi u pogledu i iskrenom osmijehu, unutarnja mudrost, snaga, hrabrost; finoća izražavanja i pokreta, dobronamjernost. Ona svakako nije površna", otkrila je Ivana.

Kada je riječ o njezinoj rutini, Ivana najviše uživa u tuširanjima. "Jutarnja jer me razbuđuju i tada koristim mirisne esencije na citrusnoj bazi, a večernja jer su opuštajuća i uz cijeli ritual 'mazuckanja' se ušuškam u krevet. Što se njege lica tiče, dva puta na tjedan radim piling te uvijek obratim pozornost i na njegu područja oko očiju".

Linker
18. travanj 2024 22:43