Profimedia, Cordon Press
Okretala glave u Dubrovniku

Iz tajica u cvjetnu haljinu pa kombinezon: Ronaldova Georgina u Dubrovniku plijeni poglede u dizajnerskim komadima

Ovoga su vikenda sve oči bile uprte u nogometaša Cristiana Ronalda i njegovu djevojku Georginu Rodriguez koji su Uskrs odlučili provesti u Dubrovniku. Manekenka je, baš kao i inače, pozornost plijenila upečatljivim outfitima i poznatim modnim brendovima koje voli nositi čak i na tribinama dok bodri svog dečka.

Ovoga su vikenda sve oči bile uprte u nogometaša Cristiana Ronalda i njegovu djevojku Georginu Rodriguez koji su Uskrs odlučili provesti u Dubrovniku. Manekenka je, baš kao i inače, pozornost plijenila upečatljivim outfitima i poznatim modnim brendovima koje voli nositi čak i na tribinama dok bodri svog dečka.

Kako je Dubrovnik već neko vrijeme omiljena lokacija za odmor poznatih svjetskih lica, nije ga mogao zaobići ni jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, portugalski nogometni reprezentativac Cristiano Ronaldo (34). Nakon pobjede nad Fiorentinom, nogometaš je uživao u ljepotama naše obale u društvu djevojke Georgine Rodriguez (25) koja nije mogla proći nezapaženo.

Kristina Obuljen / Gloria/Hanza Media

Manekenka za mnoge prigode voli nositi kreacije poznatih dizajnera pa je tako za opuštenu šetnju otokom Lopudom iskombinirala crne tajice s upečatljivom ružičastom hoodicom od 2450 kuna koju je osmislila pjevačica Beyonce u suradnji s Balmainom. Sportski look upotpunila je bijelim čarapama i glomaznim tenisicama koje su ove sezone jedan od najvećih hitova.

Kasnije toga dana, Georgina je tajice zamijenila kupaćim kostimom, no iz hoodice se nije skidala. Na Instagramu je podijelila video u kojem čita knjigu i paralelno izbjeljuje zube na balkonu luksuzne Vile Šeherezade, u kojoj su odsjeli u Dubrovniku, s kapuljačom preko glave, dok se u pozadini pružao pogled na Stari grad.

Kako je nakon šetnje uslijedila večera u dubrovačkom restoranu '360', Georgina je za tu prigodu izabrala ultra kratku cvjetnu haljinu kojom je istaknula manekensku liniju. Kao prava trendseterica, ponijela je i traper jaknu koju je zavezala oko struka u slučaju da večer bude prohladna te se ponovno nije odvajala od visokih čizmi.

Dubrovnik, 210419.
Cristiano Ronaldo i  Georgina Rodriguez dosli su u popularni dubrovacki restoran 360 na veceru. U staru gradsku jezgru usli su u crnom kombiju zatamnjenih stakala koji je parkirao pred sama vrata restorana.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / CROPIX
Ronaldo i Georgina večerali su u luksuznom restoranu 360

Sljedećeg dana manekenka nije propustila pozirati u spomenutoj vili, a za kratki shooting odjenula je kombinezon životinjskog uzorka od oko 12 tisuća kuna još jednog poznatog dizajnera - Roberta Cavallija. "Kad mi prijateljica kaže da mi stiže muž pa da se uozbiljim", napisala je ispod fotografije kako bi se malo našalila s fanovima.

Georgina voli iznenađivati outfitima pa je na posljednjoj utakmici svog dečka bodrila samo u kratkoj majci brenda Balenciaga za koju je potrebno izdvojiti nešto manje od 3 tisuće kuna. Kako ovaj basic komad ne bi izgledao previše obično, uskočila je u visoke crne čizme i uskladila zelene detalje na majci s Hermes torbicom od nekoliko tisuća eura.

Inače, Georgina je nedavno postala zaštitno lice brenda donjeg rublja Yamamay, a šuška se i kako s Ronaldom očekuje drugo dijete. Iako su mnogi primijetili da joj se ispod tajica nazire trudnički trbuščić, manekenka je rekla kako je počela jesti više tjestenine otkako je Ronaldo postao igrač Juventusa. Par je u studenom 2017. dobio kćer Alanu Martinu, a Ronaldo ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke - 8-godišnjeg Cristiana Ronalda Juniora te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Linker
26. travanj 2024 19:32