MARKO TODOROV
Čista petica

Bojana Gregorić Vejzović ponovno oduševljava: Vječna elegancija uz crnu, bijelu i malo sjaja

Stiglo je toplije vrijeme, koje je idealno za lagane hlače širokog kroja, koje Bojana odlično nosi.

Stiglo je toplije vrijeme, koje je idealno za lagane hlače širokog kroja, koje Bojana odlično nosi.

Uz Bojanu Gregorić Vejzović često ide i opis - modno nepogrešiva - a te je riječi opravdala još jednom. Glumica je na svečanoj zagrebačkoj premijeri filma Djeca sa CNN-a pružila podršku cijeloj filmskoj ekipi, među kojima je i njen suprug Enes Vejzović.

Bojana je odabrala klasičnu crno-bijelu kombinaciju u kojoj je spojila nekoliko odličnih komada. Elegantne hlače šireg kroja ispeglane 'na crtu', imaju neodoljiv završni sjaj što ovaj komad čini idealnim za sve, pa i najsvečanije, prigode.

Bojana ih je bez greške kombinirala s jednostavnim crnim komadima, uska bluza i duži sako, kojem je ležerno podvrnula rukave, odlično nadograđuju cijelu priču.

S asesoarima je bila pažljiva, te je još jednom iskoristila prednost kraće kose koja je savršen okvir za statement naušnice. Crnu torbicu na elegantnom lancu stavila je preko tijela, a na nogama je imala jednostavne crne cipele čiji su vrhovi izvirivali ispod nogavica.

Čitajte i: Treba vam malo inspiracije za ljetne outfite? Bojana Gregorić Vejzović nosi jedan od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Da je modni odabir pun pogodak, svjesna je i Bojana, koja je svoju fotografiju objavila i na društvenim mrežama. Uz to je dala i pozadinski kontekst, zašto pozira sama na slici.

"Sredila sam se za premijeru filma 'Djeca sa CNNa' Enesa Vejzovića. Enes je ostao u trapericama, ali sam ga ipak natjerala da odjene sako. Izvukao je neki od prije 15 godina kaže: 'Nisam za modnu fotku, ali uspio sam ga zakopčati… zato gledate samo mene", duhovito je pojasnila Bojana.

Linker
26. travanj 2024 08:06