Odmak od klasike

Baš kao Kramarićeva supruga! Kratke vjenčanice savršene su za proljetno-ljetna vjenčanja, donosimo najbolje ulove

Ako planirate vjenčanje, a ne znate kakvu biste vjenčanicu odjenuli, zašto ne biste onu kraćeg kroja? Može biti jednako elegantna kao i dugačka, a to najbolje znaju naše poznate dame.

Proljeće i ljeto imaju poseban šarm, posebice kada je riječ o vjenčanjima. Razmjenjivanje zavjeta pod suncem dok vas obavija lagani topli povjetarac stvara posebnu energiju i sve odjednom izgleda ljepše i bajkovitije.

Iako se trenutno ne nalazimo u razdoblju kada su moguća velika slavlja, ne znači da vjenčanje ne može biti sve što ste ikada sanjali. Ugodne proljetne temperature savršene su da za vaš najvažniji dan zablistate u nekoj posebnoj vjenčanici i to kraćeg kroja.

Čitajte i: Romantika i ženstvenost: Glamurozni minimalizam vjenčanica domaće modne kuće Lukabu

Naravno, klasika je uvijek u modi, no u posljednje vrijeme mladenke češće biraju kraće modele kako ih teški šlep ne bi sputavao u hodanju i veselju. Kratke vjenčanice jednako su elegantne baš kao i one dugačke, a pravi primjer za to su poznate dame koje su se udale za svoje partnere u takvim modelima.

Influencerica Ella Dvornik za svog Charlesa Piercea udala se u Las Vegasu, noseći neobičnu vjenčanicu s potpisom poznatog domaćeg dizajnera svjetskog glasa Juraja Zigmana. Ella je svojedobno rekla kako je uvijek željela vjenčanicu u baroknom stilu koja pomalo podsjeća na raskošne balske haljine s puno slojeva. Uz nju je nosila salonke na visoku petu s remenčićima, a proziran kišobran bio je baš simpatičan detalj.

Čitajte i: Baš su divne: Nova kolekcija Alduk vjenčanica zamišljena kao glasnik dolaska boljih vremena

image
Andrej Kramarić i Mia Ćurković izlaze iz Stare gradske vijećnice.
RONALD GORŠIĆ/CROPIX

Naš reprezentativac Andrej Kramarić i doktorica veterine Mia Ćurković vjenčali su se nakon četiri godine veze u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu. Mia je sve očarala kratkom vjenčanom haljinom prljavo bijele boje i s dubokim dekolteom koja joj je savršeno pristajala. Tanki remen istaknuo je njezinu figuru, a donji dio u slovo A sakrio je trudnički trbuščić. Mia je uz ovu haljinu nosila bijele sandale s remenčićem.

Čitajte i: Pogledajte fotografije s vjenčanja Andreja Kramarića i njegove Mije! O ovoj vjenčanici će se dugo pričati!

Još jedna dama koja je bračne zavjete izrekla u kratkoj vjenčanici bila je glumica Lana Gojak, poznata po ulozi u humorističnoj seriji "Ne daj se, Nina". Lana i redatelj Siniša Bajt vjenčali su se u Trstu, a njihov veliki dan bio je je jednostavan, ali predivan. Lana je zasjala u čipkastoj kratkoj vjenčanici sa šlepom od tila brenda Larie iz kojeg stoji dizajnerica Marina Matić. Otvorene sandale s remenom i mašnom bile su pun pogodak za vjenčani look, baš kao i buket bijelih ruža.

Kao što vidite, kratke vjenčanice su prilično fora za začiniti vjenčani look, a kako bi i vi zablistali na vaš dan, donosimo nekoliko hit prijedloga. I zapamtite, vjenčanica ne mora nužno biti bijela. Ako se bolje osjećate u bojama, odjenite neki ružičasti, plavi, ljubičasti ili pak zeleni model. Svaka haljina može biti i vjenčana haljina!

image
Martina Felja
MARTINA FELJA

Haljina Beauty, Martina Felja, 1450 kuna

image
I Do Weddings
MARKO SPINAKERGRAPHICS

I Do Weddings midi vjenčanica

image
Vesna Sposa Edwarda haljina
VESNA SPOSA

Edwarda vjenčanica, Vesna Sposa

image
Envy Room kolekcija 2021.
ENVY ROOM

Envy Room vjenčanica

image
Alduk kolekcija
ALDUK

Bijela korzet haljina, Alduk, 4200 kuna

image
Alduk kolekcija
ALDUK

Raskošna midi haljina, Alduk, 2600 kuna

image
Teuta Matoshi
TEUTA MATOSHI

Zelena haljina s motivom srdaca, Teuta Matoshi, oko 3000 kuna

image
Teuta Matoshi
TEUTA MATOSHI

Ružičasta haljina s pojasom, Teuta Matoshi, oko 3800 kuna

Linker
18. travanj 2024 04:39