nova gloria in

Zakoračite u vikend sa stilom! Donosimo elegantne komade u kojima će se svaka djevojka osjećati kao kraljica večeri

Sezona zanimljivih izlazaka se zahuktava. Najljepše maturalne haljine, party kombinacije i svečane cipele pronađite u novoj Gloriji IN!

Mnogi su se nakon dvije pandemijske godine i bezbroj otkazanih evenata zaželjeli ludih tuluma i dotjerivanja. Ovog proljeća želimo cipele na vrtoglavo visoku petu i elegantne kreacije, a kako je svibanj mjesec u znaku maturalnih zabava na listu najljepših haljina uvrstili smo i nekoliko u kojima će svaka djevojka ponijeti titulu kraljice večeri.

Dolazak nove sezone znači i dolazak novih, uzbudljivih linija kozmetike, a nas je zaintrigirala tzv. kompaktna njega u pločicama te proizvodi u prahu, koji su sve popularnija alternativa tekućim i kremastim preparatima jer su, tvrde njihovi ženski, ali i muški obožavatelji, održiviji i praktičniji oblik kozmetike.

Mlade generacije svjetskih celeba dokazuju da je svijet mode i kozmetike počeo jednako privlačiti sve spolove, a Joe Jonas i Brooklyn Beckham o kojima pišemo u novom broju, zasigurno pripadaju toj novoj vrsti stilski osviještenih frajera, koji rado idu u shopping sa svojim suprugama.

Da iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna žena dokazuje i poznati zagorski poduzetnik i farmer Mario Krog koji je nedavno objavio prvu kuharicu „Babičini recepti”, inspiriranu kulinarskim umijećem svoje bake Đurđe. Te 254 stranice ručno ispisanog štiva svojevrsno su gastro putovanje u obiteljsku prošlost jer većina jela inspirirana je receptima koje je skupljala, dopunjavala tijekom nekoliko desetljeća.

image

Mario Krog

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

“Kuhanje mi je odmalena velika strast, a majka Lidija i baka bile su moje učiteljice. Ideja o kuharici pala mi je napamet kad sam, po tko zna koji put, nazvao Đurđu da se konzultiram oko pripreme nekog jela”, prisjeća se Mario, koji je u ovaj projekt odlučio uključiti i prijatelje iz svijeta gastronomije. Svaki bi mjesec, cijelu godinu, ugošćivao po jednog kuhara, gastro novinara ili food blogera te recepte iz njihova djetinjstva i obiteljskih bilježnica uvrstio u kuharicu u kojoj je 70-ak slanih i slatkih jela. “Tomislav Špiček, Nastasja Chiara Petrić, Petra Jelenić, Mateja Domitrović Sabo, Janja Benić, Filip Matok, Tihana Lohinski Farac, Petra Brodar, Dijana Gluščić, Mile Butorac, Vjekoslav Flegar te životni i kulinarski tandem Kasandra Draganić i Domagoj Jakopović s veseljem su sudjelovali u Marijevom projektu.

A i vi uživajte u receptima koje je podijelio s čitateljim Glorije IN.

Želimo vam ugodan vikend!

image

Nova Gloria IN!

GLORIA IN
Linker
23. travanj 2024 10:13