Nova Gloria IN donosi

Vrijeme je za uživanje u jarkim bojama i vibrantnim uzorcima proljetne sezone!

"Svakodnevica zna biti sumorna i dosadna. Zato joj ne škodi dodati malo boje", konstatirala je najstarija živuća modna ikona Iris Apfel. Ta energična Njujorčanka ni na pragu stoprve godine ne prestaje nas fascinirati svojim eklektičnim modnim stilom, ali i mudrim izjavama koje slave život i originalnost, pa je novi broj Glorije IN posvećen upravo njezinoj estetici - šarenilu boja i uzoraka koji podižu duh i raspoloženje. Iris je u suradnji s modnim brendom H&M osmislila eklektičnu kolekciju koja pršti onim što nam trenutno najviše nedostaje - optimizmom.

Čitajte i: Stiže jedna od uzbudljivijih suradnji godine, zaigrana kolekcija Iris Apfel x H&M

image

Modna ikona ne može se zasititi boja

Iris Apfel x H&M

Gloria IN donosi i komade s najvibrantnijim uzorkom sezone - šarenim prugama koje se protežu u svim smjerovima, a koje će vašem stilu dati dvostruku dozu modne dinamike u raskošnoj paleti boja.

image

Dizajner Paul Costelloe za nadolazeću sezonu predlaže pruge u nježnim tonovima

Paul Costelloe

Šarenilo vlada i u svijetu kozmetike! Od nježnih pastela do izražajnih kontrasta, proljetni kolorit poziva na stilske igre s lakovima. Vodeći su trendovi dvobojne kombinacije u ‘colour blocking’ stilu, ili pak monokromatski stilizirani nokti u profinjenim nijansama.

image
GLORIA IN

Uživajte u vikendu i novom broju Glorije IN!

Linker
25. travanj 2024 05:40