Stiže proljeće!

U trendu su biljni terariji i posuđe cvjetnog uzorka, u novom broju Glorije IN potražite inspiraciju

Iako se čini da nam ni par jutara vrta ne bi ublažilo stres kojem smo trenutačno izloženi na dnevnoj bazi, jedno je japansko istraživanje pokazalo da već trominutno gledanje u kućnu biljku može znatno smanjiti broj otkucaja srca i opustiti nas. Stoga, što prije nabavite svoju zelenu ljubimicu i - uživajte u vikendu!

Ožujak je mjesec u kojem počinjemo dotjerivati svoje balkone, terase i vrtove za novu sezonu, ne samo zbog estetskog nego i psihološkog dojma. Poznato je, naime, da rad s biljkama pozitivno utječe na psihu. Tražite li tu vrstu zelene terapije, možda je vrijeme da nabavite biljni terarij.

Vinkovčanka Ana Hrgovčić, koja je u Zagrebu otvorila cvjećarnu Biljke.Plants, jedna je od najpoznatijih domaćih "zelenih influencerica", koja kreira predivne zelene svjetove u staklenci, a sve o njima doznaje u novoj Gloriji IN. Osim pravog cvijeća, u trendu je i cvjetni uzorak. I to ne samo na tekstilu: novi broj donosi najljepše posuđe za posluživanje posuto cvijećem i listovima.

image

Posuđe posuto laticama i lišćem najavljuju da stiže proljeće

GLORIA IN
"Da sam barem ja izmislio traper", zavapio je jednom prilikom slavni francuski dizajner Yves Saint Laurent. Niti jedan drugi materijal nije stekao tako široku popularnost, a posljednjih sezona komadi od denima izašli su iz sfere casual stila i postali neizostavan dio kolekcija visoke mode, čime je s njih skinuta stigma “uličnog” komada odjeće. Glori In donosi četiri ideje kako ih nositi u elegantnom izdanju.
image

Denim odijelo ili komplet strogog elegantnog kroja može se nositi za ured svaki dan, a ne samo za 'ležeran petak'

GLORIA IN

Novi broj donosi i beauty novitete kojima nećete odoljeti, recepte za zdrave napitke od voća i povrća, te prijedlog za sportski izlet u Gorski kotar, Gloria IN ima baš sve što vam treba za savršen vikend!

image
GLORIA IN

U novom broju Glorije IN čitajte i ove teme:

  • STILSKA INSPIRACIJA Grimes
  • MODA Kolaboracije koje nas vesele
  • LISTA ŽELJA Svi proljetni beauty noviteti
  • KREATIVNA ZONA Mediteranski prizori preneseni na keramiku i tekstil
  • GASTRO Zdravi napici od voća i povrća po receptu bistroa Smoothiekaša
Linker
15. travanj 2024 15:45