Ne propustite!

U trendu do koljena (i oko gležnja): Hipi, jednobojna ili šarena - glavno da je fora čarapa

Siječanj, koji nosi breme najdepresivnijeg mjeseca u godini - kad prođu blagdani i praznici, a novih slobodnih dana nema na vidiku - nastojimo razvedriti inspirativnim pričama i neodoljivom odjećom iz naših trgovina.

U ovom broju donosimo pregled haljina koje ćete kupiti sada, a nositi zauvijek - od kože, trapera, s cvjetnim motivima... Sigurni smo da ćete u našem velikom shopping vodiču pronaći savršen model za sebe.

Drukčiju modnu perspektivu nudi pak dizajerica Marija Kulušić, pobornica filozofije "spore mode" kojom se prkosi masovnoj proizvodnji i inzistira na stvaranju trajnih vrijednosti, a u zimskoj capsule kolekciji napravila je kreacije od već korištenih materijala dajući im nov izgled i namjenu.

image
Novi broj magazina Gloria IN donosi pregršt dobrih ideja!
GLORIA IN

Novu ulogu u garderobi odnedavno imaju i čarape: maštovitih boja i uzoraka, postale su hit modni dodatak, a nose se uz suknje, haljine i hlače kraćih nogavica.

A u vremenu kad su nam putovanja svedena na minumum, na gastro turu svijetom vodi blogerica Sandra Rončević u čijoj se novoj kuharici nalaze jela inspirirana Mediteranom, Bliskim istokom... Nagradite se raskošnim okusima njenih recepata, najbolje nakon fizičke aktivnosti. Primjerice, skijanja na domaćim stazama: u rubrici izlet donosimo sve korisne informacije koje morate znati prije nego se zaputite na Platak ili Sljeme.

I da, siječanj ima i dobrih strana, primjerice - sniženja. Donosimo vam stoga pregled namještaja i detalja za dom na popustu, i to u sivoj i žutoj, koje je Institut Pantone proglasio hit bojama 2021.

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

image
Svake subote u prodaji uz Jutarnji list!
GLORIA IN
Linker
14. travanj 2024 23:11