stiže nova gloria in!

Sva lica najvećeg klasika! Veličanstveni traper sjajan je zaplet svake modne priče

U novom broju Glorije IN stilski fokus stavili smo na traper, a na stranicama posvećenima ljepoti također smo se posvetili vječnoj temi - savršenim proljetnim podlogama. Da biste se osladili uz aktualne modne i beauty teme, pobrinula se Anika Tomčić - koja nam je ispričala sve o neodoljivim slatkim, sirovim zalogajima.

Dobro došli na stranice novog broja Glorije IN u kojem donosimo izbor najatraktivnijih stvari iz segmenata mode, ljepote, gastronomije i uređenja interijera. Što se tiče odjeće, stilski fokus je na traperu: kombinacija jakne i hlača od jeansa ležerna je alternativa odijelu, a ne možete pogriješiti ni odaberete li komade ukrašene štrasom, umjesto plavog sivi denim...

Baš kao što je traper vječni modni izbor, takav je i status keramike u oplemenjivanju životnih prostora.

Osobito ove godine, kada su na cijeni prirodni kolorit i materijali. Zato smo razgovarali sa slovenskim kreativcem Vidom Polončičem, koji održava radionice lončarenja u ljubljanskom Etnografskom muzeju, a u šestom mjesecu isto će napraviti i na Visu - učeći polaznike o tradicionalnom slovenskim tehnikama obrade gline.

Što se tiče ljepote, fokus nam je na - proljetnim podlogama za lice.

Na tržište su stigli novi, prozračni puderi za prekrivanje sitnih nedostataka, a osjećaj mekoće i efekt svježine koji ostavljaju na koži poželjet ćete i unatoč tome što većinu dana provodite s maskom na licu.

Donosimo i recepte za sirove deserte Amike Tomčić, zagrebačke fitness trenerice i astrološke konzultantice koja je "slaba" na slatke zalogaje. Zato osmišljava kolače koji se ne peku i ne sadrže rafinirani šećer, brašno... Možda vas njeni recepti nadahnu da ovog Uskrsa svojoj obitelji ponudite drugačiji tip slastica. Nadamo se da ćete uživati u temama koje smo pripremili.

image
Gloria produkcija

Vaša Gloria IN

Linker
24. travanj 2024 06:23