NOVA GLORIA IN

Stilske igre na plaži: Trgovine su preplavile kolekcije kupaćih kostima, koje izabrati?

Ljeto je iza ugla, a novi broj donosi sve što vam treba za stilski trijumf na plaži – najljepše badiće i beauty plan za savršeno osunčanu kožu!

Trgovine su preplavile kolekcije kupaćih kostima, a ponuda je tako široka da, bez obzira na građu tijela i osobni ukus, svatko može pronaći nešto po svojoj mjeri. Neki su se modeli ipak izborili za status najpopularnijih badića sezone, a koji otkrijte u temi "Stilske igre na plaži". Oni koji su svoje figure tesali marljivim vježbanjem mjesecima prije godišnjeg odmora s ponosom će pokazati plodove truda u seksepilnim badićima zanimljivih izreza, dok će partijanerice oduševiti glam modeli ukrašeni šljokicama, resama i štrasom, koje se mogu lako uklopiti i u bilo koji večernji outfit.

Među najpopularnijim badićima sezone jesu i šarmantni heklani modeli s potpisom hrvatskog brenda My Choice, iza kojeg stoji manekenka, poduzetnica i modna Influencerica Lidija Lešić. U Modnom leksikonu Glorije IN otkrila je koliko se njezi stil mijenjao kroz godine, gdje najčešće kupuje i tko su joj modni uzori, te koji je njezin omiljeni ljetni komad.

Pripreme za odlazak na plažu nisu samo modne naravi - i kožu treba pripremiti za zdravo i učinkovito sunčanje, uz kozmetiku i beauty trikove koji obećavaju i preplanuli ten i kompletnu zaštitu. Ljeto uskoro stiže, dočekajte ga spremni!

image

Nova Gloria In

PRODUKCIJA GLORIA
Linker
16. travanj 2024 11:51