Ekskluzivno!

Sreća nakon velike drame Marija Petrekovića: ‘Vjerovali smo da će sve biti u redu‘

Tijekom obje trudnoće Aleksandra Kramberger, partnerica zagrebačkog komičara Marija Petrekovića, imala je mini moždane udare zbog kojih je gubila vid i imala trnce u rukama i licu, a prije mjesec dana zbog ozbiljnih komplikacija završila je na hitnom carskom rezu kako bi rodila kćerkicu Unu.

Kada je zagrebački komičar Mario Petreković objavio da mu se prije mjesec dana rodila druga kćer, nitko nije niti slutio kakva se zapravo drama događala u njegovoj obitelji tih dana. Djevojčica je bila životno ugrožena, no srećom sve je zbog pravovremene reakcije liječnika dobro završilo pa su danas Mario i njegova partnerica, stomatologinja Aleksandra Kramberger, presretni roditelji Une i Marle (1,5). No, nije to bila jedina drama u njihovoj obitelji: Aleksandra nam se povjerila kako je tijekom ove, ali i prve trudnoće, proživljavala mini moždane udare zbog čega su joj čak savjetovali da odustane od drugog djeteta. Želja za majčinstvom ipak je prevladala i ostvarila se unatoč svim rizicima. Iz svega ovoga mogu samo zaključiti da su žene već od malih nogu stvorene za velike pobjede, pogotovo ako uz sebe imaju muškarca koji je predan otac i partner, napisala je glavna urednica Alenka Ostrihon, u novom broju magazina Gloria.

image

Novinarka Željka Stanković s Marijom Petrekovićem i Aleksandrom Kramberger

PRODUKCIJA GLORIA

Željka Stanković donosi priču Marija Petrekovića

Aleksandra Kramberger je stomatologinja, majka i partnerica komičara Marija Petrekovića, ali i iznimno hrabra žena koja je s optimizmom i vjerom da će sve biti u redu iznijela dvije trudnoće, tijekom kojih je pretrpjela 45 mini moždana udara. Tranzitorna ishemijska ataka poznatija i kao TIA tri puta češće pogađa trudnice nego žene koje nisu trudne, a Aleksandra je bila dijelom te statistike. No, unatoč Aleksandrinim moždanim udarima u prvoj trudnoći, par se odlučio i na drugo dijete - djevojčicu Unu koja se rodila prije mjesec dana. Svoju su priču o najtežem i najljepšem životnom razdoblju odlučili podijeliti s čitateljicama Glorije kako bi ženama koje prolaze isti put poručili da vjeruju u najbolje.

image

Konstrakta i novinar Josip Jurčić

NERA SIMIC/CROPIX

Josip Jurčić razgovarao je s Konstraktom

Bilo je potrebno manje od tri minute kako bi Konstrakta privukla pažnju cijele regije. Kako i ne bi, kada je na beogradskoj Pjesmi za Euroviziju održala pametan nastup s pametnom pjesmom ‘In Corpore Sano’, a nakon nje pokazala da je njezin nastup dobro promišljen, baš kao i poruka koju promiče pjesmom. Iza umjetničkog imena Konstrakta pak stoji glazbenica Ana Đurić, koja i u razgovoru osvaja srdačnošću i pronicljivim odgovorima, a uoči nastupa u Torinu za Gloriju govori o svojim strahovima, obitelji i kako se oslobađa nagona da sve oko sebe - kontrolira.

image

Damir Leljak i Petar Bočkaj

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Damir Leljak ušao je u dom dinamovca Petra Bočkaja

Osim po nogometnim bravurama, dinamovac Petar Bočkaj poznat je i po nepodopštinama zbog kojih su ga mediji i javnost razapinjali. Ne može se reći neopravdano, jer vožnja pod utjecajem alkohola te ugrožavanje tuđeg života i imovine nije bezazlena stvar, no, s druge strane, nitko ne zaslužuje da zbog svojih grijeha doživotno bude stigmatiziran. Petar se pokajao i ispričao, prihvatit će i kaznu nakon završetka sudskog procesa, a najvažnije od svega je da otad živi bez poroka. Ekskluzivno za Gloriju otvorio je vrata svog novog zagrebačkog doma, u kojem živi s drugom suprugom Nikolinom i sinom Franom, te nam iskreno ispričao mnoge detalje iz svog profesionalnog i privatnog života. A taman nakon našeg razgovora probudio se njegov jednoipolgodišnji sinčić pa je cijela obitelj spremno pozirala Cropixovoj fotografkinji Biljani Blivajs.

image
PRODUKCIJA GLORIA

U novom broju magazina Gloria potražite i druge zanimljive teme:

BORIS BECKER Konačni pad iza rešetaka

TINA BROWN Prijateljica Lady Di razotkriva tajne kraljevske obitelji

ANA TAJDER Posveta najvažnijim ženama

LJEPOTA: Održivi luksuz i zaokret prema ekologiji

BEZ BRIGE: HRVOJE HANDL I ANTE BAGARIĆ Ovisnost je bolest, ne slabost

SPECIJAL AUTO Donna Vekić: Moj zavodnik na četiri kotača

FOTOSOFIA: Fotografska iskustva Franje Matkovića, Senje Vild, Denisa Butorca i Aide Redžepagić

KUHINJA Dunja Fajdić: Mama zna najbolje

FELJTON: ELON MUSK Intrigantan život najbogatijeg čovjeka na svijetu

Linker
05. ožujak 2024 18:36