Nova Gloria IN donosi

Snažne žene vole nježne tkanine, a moda u prijelaznom razdoblju zabavna je igra

Male stvari nas, tvrde psiholozi, čupaju iz emotivnog ponora u kakvom su se posljednjih dana našli mnogi. Pa prije no što se prekorite jer se usuđujete radovati ili razmišljati o nečemu ‘trivijalnom‘ poput mode ili subotnjeg izlaska, razmislite još jednom...

Prijelaz sezone uzbudljiv je poligon za kombiniranje zimskih i proljetnih komada, a naglasak je na materijalima koji maze kožu. Ispod slip haljine od baršuna ili satena odjenite pamučnu majicu ili dolčevitu od kašmira, a najljepše komade u tom stilu pronađite u novom broju Glorije IN.

image

Kaubojske čizme su svestrani komad u koji vrijedi uložiti

RICK GOLD/CAPITAL PICTURES/P

Modna baština američkog Divljeg zapada ne prestaje inspirirati dizajnere, no s vestern komadima vrijedi ona- manje je više. Otkrijte kako ih nositi i s čime kombinirati, te koji je 'rodeo komad' apsolutni hit sezone.

image

S dolaskom proljeća i u svijetu ljepote počinje nova sezona boje koja simbolizira rast, nadu i harmoniju

PRESS

Dolaskom proljeća svijet ljepote preplavit će 'mali zeleni', od krema i eliksira sa superhranjivim biljnim esencijama do zelene gline. Najučinkovitije preparativne proizvode prepune biljnih esencija pronađite u novom broju Glorije IN koji priziva proljeće!

image
GLORIA IN
Linker
20. travanj 2024 13:12