Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i XD DESIGN daruju vas poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje mnogima omiljeni domaći modni brend - XD DESIGN!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i modni brend XD DESIGN, iza kojega stoji jedna od najvećih hrvatskih modnih dizajnerica Ksenija Vrbanić. Otkako je svoj brend osnovala 1986. godine u Čakovcu, brend XD DESIGN ne silazi s vrha domaće modne scene. S inovativnom i nekonvencionalnom konstrukcijom u kombinaciji s ekskluzivnim i jedinstvenim stilom koji temelji dizajn na specifičnim osobnostima, ovaj brend uzdiže klasično krojenje u novu dimenziju - XD dimenziju. Stoga ne čudi zavidan broj poklonica dizajna Ksenije Vrbanić.

image
Xenia Design

Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @XD DESIGN
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera
  • Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Zbog tog nekonvencionalnog pristupa modi, XD DESIGN, čije su kolekcije proizvedene isključivo u Hrvatskoj od osnutka, postao je važan član svih glavnih događaja na internacionalnoj modnoj sceni i vodeći Hrvatski modni studio.

Kao jedan od pionira hrvatske modne avangarde, brend XD DESIGN nikada nije slijedio globalne trendove. Umjesto toga je nastojao stvoriti vlastitu individualnu i inovativnu estetiku. Ova spremnost da se kreira vlastiti put umjesto praćenja već postavljenih, doveo je do toga da je XD DESIGN poznata marka u više od 350 trgovina diljem svijeta.

Ni teška vremena ni svjetska pandemija nisu spriječili Kseniju Vrbanić da usred šume u XD dizajn centru na Ksajpi, stvori kolekciju za proljeće/ljeto 2021. Naglasak je u novoj kolekciji stavljen na socijalni aspekt ljudske prirode, kao i na aktualnu problematiku zagađivanja planeta Zemlje na svim područjima, a osobito u modnoj industriji. Ksenija Vrbanić novu je kolekciju dizajnirala i kako bi odaslala poruku optimizma, toliko potrebnu svijetu.

Važno!

  • Poklon bon odnosi se na cijeli asortiman.
  • Poklon bon može se iskoristiti u jednom od dućana XD Design ili online trgovini.
  • Poklon bon vrijedi mjesec dana od primitka.
Linker
20. travanj 2024 02:24