Uključi se i osvoji

Slavimo i darujemo: Gloria i Queens Tangled Desires daruju vas vrijednim poklon bonom u vrijednosti 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje dizajnerica Evica Borčić, koja stoji iza brenda Queens Tangled Desires.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partnerica našeg velikog nagradnog natječaja je i Evica Borčić, koja stoji iza popularnog brenda Queens Tangled Desires.

Povodom našeg rođendana, Queens Tangled Desires daruje vas vrijednim poklon bonom od 1000 kuna, idealnim za osvježivanje vašeg životnog prostora predimenzioniranim artiklima od merino vune.

image
Queens Tangled Desires

Dizajnerica Evica Borčić već pet godina izrađuje ručno divne proizvode od merino vune. Puno ljubavi Evica posvećuje svakoj očici, a tu emociju putem nagradnog natječaja želi podijeliti s dobitnikom ili dobitnicom poklon bona koji se odnosi na cjelokupni asortiman njezinog webshopa.

image
Queens Tangled Desires

Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @queenstangleddesires
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu naše vjerne partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi naše partnerice
image
Queens Tangled Desires

Queens Tangles Desires oduševljava mekanim proizvodima od merino vune. Ušuškati se u dekicu koja je poput najtoplijeg zagrljaja? U zimskim mjesecima to je poseban užitak, a u onim ljetnim - pravi je stilski dobitak. Sigurno ste već viđali ovakve dodatke u interijeru - hygge, nordic, boho, moderni ili industrijski - dodaci iz Queens Tangled Desiresa uklapaju se u uređenje svakog doma. Ne čudi nas što nosi naziv kraljevska, niti što je parola branda "Feel like a Queen" jer kao vlasnica jedne sigurno ćeš se i ti osjećati kao kraljica.

image
Queens Tangled Desires

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

VAŽNO!

  • Poklon bon od 1000 kuna za shopping odnosi se na cijeli asortiman.
  • Poklon bon vrijedi 30 dana od dana primitka.
  • Poklon bon je moguće putem webshopa.
Linker
20. travanj 2024 08:48