Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i Lokomotiva daruju vas poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje mnogima omiljeni domaći modni dvojac - ELFS!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i modni brend Lokomotiva, iza kojega stoji dizajnerica Lana Puljić.

Ovaj slow fashion brend donosi ručno rađene komade, koji se svi rade u Zagrebu, gdje je i sam atelier brenda. Ideja brenda je dizajnirati unikatne, bezvremenske, "statement" komade, u izvrsnim materijalima i besprijekorne izrade. Ne čudi stoga što je Lokomotiva već godinama u vrhu domaće modne scene, posebno omiljena među modnim blogericama.

image
Lokomotiva

Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @lokomotiva_bylanap
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera
  • Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.
image
Lokomotiva

U Lokomotivinoj priči vrlo često nailazimo na superponiranje nečega laganog i nježnog nečemu snažnom i robusnom. Siluete vrlo često ili prate liniju tijela, ili ga negiraju gotovo u potpunosti. Osim poigravanja volumenom kod samih komada, dizajnerica se vrlo često poigrava i volumenom samih detalja kojima posvećuje iznimno puno pažnje.

image
Lokomotiva

Lokomotiva je predana stvaranju lijepih, drskih komada za svakoga, bez obzira na dob i spol i prije svega brend za individualce s karakterom.

U radu Lane Puljić očit je i njezin karakter, drage lokacije i situacije. Posebnu počast odala im je u kolekciji za jesen/zimu 20/21, koju je posvetila nostalgiji za boljim vremenima. Realizaciju ove ideje, uvelike je pomogla ostvariti mlada fotografkinja Sara B. Moritz, koja je sa svojim umjetničkim doprinosom pomogla uobličiti Lokomotivinu viziju nove kolekcije.

image
Gloria produkcija
image
Lokomotiva

Sama kampanja sastoji se od 13 lookova prezentiranih kroz 13 diptiha koji su fotografirani na dizajnerici dragim i bliskim lokacijama. U ovoj izazovnoj godini, više nego ikad skloniji smo prizivanju dobrih sjećanja. Dizajnerica to čini pomoću privatnih fotografija s najdražih putovanja koje nam daju unikatan uvid u njene osobne trenutke i iskustva.

image
Lokomotiva

U samoj kolekciji prevladavaju prave jesenske boje i tonovi – nijanse smeđe i tamno plave, beige, crna, te nježno plava i crvena kao akcenti i kao podsjetnici na to da je zadržati optimizam i vedrinu u ovim vremenima ključno.

Kolekcija je iznimno nosiva, a prevladavaju raskošne, voluminozne ili haljine iznimno naglašenog struka, minimalistička pletiva, te statement kaputi. Cijela priča je dodatno začinjena iznimno efektnom crveno-zelenom bombericom koja se može nositi obostrano, te baby blue trodijelnim odijelom u samtu. Novost u ovoj kolekciji su i traperice, koje od sada kod Lokomotive možete naručiti po mjeri. Od materijala su korišteni vuneni štof, vuneni bukle, svila, brokat, samt, taft, viskoza, pamučno pletivo i traper. "Naposljetku, vjerujem da je forte ove kolekcije i transformacija 'novog normalnog' u novo posebno", zaključila je Lana Puljić.

image
Lokomotiva

Važno!

  • Poklon bon vrijedi za shopping na cijeli asortiman.
  • Poklon bon vrijedi šest mjeseci od dana primitka.
  • Poklon bon moguće je iskoristiti i za online shopping u dogovoru s partnerom nagradnog natječaja.
Linker
18. travanj 2024 10:00