SAMO U NOVOJ GLORIJI IN

Savršeni provod na otvorenom nije potpun bez neodoljivih bijelih komada, čupavih buca i proizvoda za zaštitu!

Prosinac zaslužuje najljepše modne kombinacije: u novoj Gloriji IN pronađite snježno bijele kreacije za sve blagdanske prigode i svečani nakit s duplom dozom elegancije!

Posljednjih godina sve se rjeđe možemo osloniti na prognozu po pitanju zimske idile i lepršanja pahulja, a jedini bijeli Božić na koji možete sigurno računati jest - onaj modni.

Za vas smo izdvojili najljepše snježnobijele kreacije koje odišu elegancijom i otmjenošću, pogotovo u monokromatskim kombinacijama koje vam predlažemo u ovom broju. Uz njih odjenite tople čupave buce i možete na adventska događanja.

No, ne zaboravite zaštititi kožu lica i ruku. Zimi je ona izložena hladnoći i podložna oštećenjima pa donosimo plan kako je zaštititi i njegovati kad temperature padnu. Propisno utopljeni i zaštićeni spremni ste za blagdanske provode na otvorenom.

Ako ste u Zagrebu, svakako svratite na Fuliranje na terasu Oleander hotela Esplanade - njihova glavna chefica kuhinje, maštovita Ana Grgić, pripremila je ukusne delicije koje vrijedi isprobati, a sjajno pašu uz čašu kuhanog vina. Nagovorili smo Anu da s čitateljima Glorije In podijeli recept za svoj zimski gastro favorit, koji ćete bez sumnje obožavati.

Uživajte u blagdanskom mjesecu!

image

Gloria IN samo uz Jutarnji!

GLORIA PRODUKCIJA
Linker
17. travanj 2024 12:32